طرز تهیه عدسی

عدسی یک غذای ساده و خوشمزه است که از عدس به‌عنوان ماده اصلی تشکیل‌دهنده آن استفاده می‌شود. این سوپ یا آش مغذی، سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و آهن است و به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ انرژی در طول روز کمک می‌کند. عدسی معمولاً با پیاز داغ، ادویه‌جات مانند زردچوبه و فلفل سیاه و گاهی با برنج یا نان سرو می‌شود. این غذا علاوه بر خواص تغذیه‌ای، هضم راحتی دارد و به‌عنوان یک گزینه مناسب برای وعده‌های سبک یا گیاه‌خواران بسیار محبوب است. عدسی در روزهای سرد زمستانی به‌عنوان یک غذای گرم و راحت‌الوصول، می‌تواند انرژی و گرما را به شما بدهد.

طرز تهیه عدسی

طرز تهیه عدسی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی صبحانه
کالری 1141 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • عدس پخته 3 لیوان
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید سپس ادویه را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

  2. ترجیحا عدس را از شب قبل خیس کنید، در صورتی که عجله دارید، عدس را برای ۳ دقیقه جوشانده و بعد آن را آبکش کرده و به پیاز اضافه کنید.

  3. به مواد، ۳ لیوان آب اضافه کرده و بگذارید، بپزد.

  4. در آخر نمک و یا آب لیمو ترش اضافه کنید، نوش جان!

نکات

  • در صورت تمایل میتوانید برای کاهش نفخ عدسی، کمی زیره سبز به غذا اضافه کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید