5 غذای سالم که متخصصان تغذیه خوردن آن ها را منع کردند

متخصصان تغذیه

بعضی اوقات صحبت درباره تغذیه سالم راحتتر از انجام آن است. گرچه ما با نیت درست به دنبال انتخاب گزینه های بهتر در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی هستیم ، در حالی بعضی از انتخاب های ما در واقع یک غذای ناسالم است.

اصطلاحاتی از ارگانیک گرفته تا غیر تراریخته و غذاهای فوق العاده محبوب وجود دارد که باعث می شود بعضی از غذاها بسیار خوب به نظر برسند. ما به عنوان متخصص تغذیه ، بسیاری از غذاها را دیده ایم که سالم به نظر می رسند ، اما در واقع کاملاً برعکس است.

مطمئناً ، انتخاب مواد غذایی مانند میوه ، سبزیجات ، غلات سبوس دار و پروتئین بدون چربی ، گزینه های بسیار خوبی برای زمانی که می خواهید از سلامت کلی خود حمایت کنید. اما در حالی که از این غذاهای سالم استفاده می کنید ، باید توجه داشته باشید که کدام غذاها را باید استفاده کرده و کدام غذاها را باید محدود کنید ، بدون توجه به این که روی لیبل آن چقدر سالم به نظر می رسند.

در اینجا پنج ماده غذایی وجود دارد که به عنوان یک متخصص رژیم غذایی ، توصیه می کنیم هنگام رعایت یک سبک زندگی سالم ، تا حد امکان آنها را محدود کنید.

5 غذای سالمی که باید محدود شوند

شماره 1 سس سالاد بدون چربی

در واقع چربی باعث می شود غذا طعم خوبی داشته باشد. وقتی چربی از مواد غذایی مانند سس سالاد ، کره بادام زمینی و سایر چاشنی ها حذف می شود ، طعم از دست رفته باید با ماده دیگری جایگزین شود. متأسفانه ، کمبود عطر و طعم چربی اغلب با افزودن شکر اضافی به محصول جبران می شود. بنابراین ، در حالی که سس سالاد بدون چربی فاقد چربی است ، اما اغلب حاوی کربوهیدرات بیشتری (و در بسیاری از موارد قند) است تا همچنان طعم خوبی داشته باشد.

از آنجایی که چربی به بدن کمک می کند تا مواد مغذی خاصی که در سالادها وجود دارد را جذب کند ( از جمله مقداری چربی از سس ) در واقع به نحوب به سلامتی شما کمک می کند. در صورت امکان ، از نسخه های پرچرب سس سالاد و کره مغزها را به عنوان سس همراه با سالاد میل کنید.

شماره 2 آب میوه های طبیعی

آب میوه های طبیعی این روزها بسیار محبوب هستند و البته قیمت کمی هم ندارد. در حالی که این آب میوه ها راهی مناسب برای جذب مواد مغذی در روز پرمشغله هستند ، اما این نوشیدنی ها از نظر ماندگاری انرژی بسیار پایین هستند.

هنگام تهیه این آب میوه های طبیعی ، فیبر از میوه یا سبزیجات حذف می شود. فیبر به افراد کمک می کند تا احساس سیری بیشتر داشته باشند ، تا در طولانی مدت کمتر به غذا خوردن نیاز داشته باشند. به علاوه ، در بسیاری از میوه ها بیشتر مواد مغذی در پوست آن ها قرار دارد. بنابراین ، وقتی گلابی یا سیب خود را پوست می گیرید ، یک منبع مغذی که برای بدن شما بسیار مفید است را حذف می کنید.

ترجیح ما این است که به جای آب میوه ، از خود میوه ها یا سبزیجات استفاده کنید. گزینه های غذای کامل رضایت بخش تر ، مغذی تر و در بسیاری موارد مقرون به صرفه تر خواهد بود.

شماره 3 آب نبات ارگانیک

آب نبات های ارگانیک هنوز هم آب نبات هستند (همین مسئله برای شکر ارگانیک ، نوشابه بدون قند ، شیرین های بدون شکر هم صدق می کند ، قطعا شما منظور ما را متوجه می شوید). بله درست است که شاید آب نبات ارگانیک به اندازه آب نبات معمولی ، حاوی مواد شیمیایی سمی نباشد ، اما هنوز هم بمب قند است که در صورت مصرف زیاد قند خون شما را بالا می برد.

کلوچه ها ، کیک ها و سایر خوراکی های ارگانیک مغذیتر از گزینه ها غیر ارگانیک نیستند. صرف نظر از اینکه خوراکی های ارگانیک را انتخاب می کنید یا نه ، لذت بردن از آنها در حد متعادل امری ​​کلیدی است.

شماره 4 مواد گوشتی با فرآوری بالا

 هنگامی که افراد محصولات حیوانی را محدود یا حذف می کنند ، باید از مضرات برخی از جایگزین های این منبع پروتئینی آگاه باشند. در حالیکه منابع پروتئینی گیاهی ، طبیعی و فرآوری نشده مانند سویا نارس ، عدس و آجیل کاملاً سالم هستند ، اما در صورت عدم آگاهب کافی ، بسیاری از گزینه های فرآوری شده و کنسروی می توانند سلامتی شما را به چالش بکشند.

به خاطر داشته باشید که همه جایگزین های گوشت ، مضر نیستند ، شما فقط باید برچسب روی مواد غذایی را بررسی کنید و از مواد غذایی پر از نمک و مواد نگهدارنده دوری کنید.

شماره 5 گرانولا

 وقتی گرانولای ترد و شیرین را روی کاسه ماست یا اسموتی خود می پاشید ، با خود فکر می کنید که این کار برای بدن ما فوق العاده مفید است ، اما کاملا اشتباه می کنید!!! بسیاری از گرانولاها با مواد قندی مانند شربت افرا یا عسل تهیه می شوند ، که همین مسئله باعث می شود ، قند بالایی داشته باشد.

اگر دوست دارید تا یک چیز ترد بخورید ، به جای پروتئین و فیبر ، مقداری آجیل خرد شده یا این دستور تهیه ویژه ما را بر بدن بزنید و لذت ببرید.

گرانولای ویژه ما

مواد لازم

2 فنجان پودر نارگیل

2 فنجان آجیل مخلوط ، تقریبا خرد شده

نصف فنجان تخم کدو

1 قاشق چایخوری دارچین

یک سوم فنجان روغن نارگیل مایع

2 قاشق غذاخوری شربت افرا (اختیاری)

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 140 درجه سانتیگراد یا 280 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید.
  2. پودر نارگیل ، آجیل ، تخمه و دارچین را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. روغن نارگیل و شربت مالت یا شربت افرا را روی اجاق گاز گرم کنید. روی مخلوط نارگیل و آجیل بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  4. مخلوط را به طور یکنواخت روی سینی فر پهن کرده و به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید و آن را بپزید تا زمانی که گرانولا طلایی شود. وقتی به اندازه لازم پخته شد ، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود.
  5. با ماست و توت تازه میل کنید. این ترکیب را می توانید حداکثر تا یک هفته در ظرف بسته نگهداری کنید.

کلام آخر

گاهی اوقات پیروی از یک سبک زندگی سالم می تواند چالش برانگیز باشد. آگاه بودن از به برخی اصطلاحات که فقط برای جذب مشتری و حیله است تا مواد غذاییشان سالم به نظر برسند اما در واقع مورد تأیید متخصصان تغذیه نیستند ، به شما کمک می کند در مسیر سلامتی ، به موفقیت برسید.

منتظر شما هستیم تا با هم به سفری سرشار از رشد و موفقیت برویم!

مقالات معتبر ما را بخوانید تا دنیایی پر از راهکارهای جذاب و کاربردی برای بهبود سلامتی و تناسب اندام خود را کشف کنید.

تمامی حقوق مادی و معنوی برای شرکت حرکت هوشمند آینده محفوظ است.

EnerGym © 2023

This is a staging environment