املت ترهفرنگی یک غذای ساده، مقوی و خوشعطر است که از ترکیب تخممرغ و ترهفرنگی تهیه میشود. این املت برای وعدههای صبحانه، ناهار یا شام سبک انتخابی عالی است و علاوه بر طعم ملایم و لذیذ، سرشار از مواد مغذی است. این نوع املت در آشپزی اروپایی، بهویژه در کشورهای مدیترانهای و فرانسه، محبوب است و با ترکیبات ساده و طبیعی شناخته میشود.
طرز تهیه املت تره فرنگی
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد
- تره فرنگی خام 3 قاشق غذاخوری
- قارچ خام 4 عدد متوسط
- روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
- سویا سس 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
تره فرنگی ها را در تابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید.
-
سویا سس را به آن اضافه کنید. در این مرحله میتوانید قارچ را که جداگانه تفت داده شده و اضافه کنید، در غیر اینصورت تخم مرغ را همراه با فلفل هم بزنید و درون تایه بریزید.
-
در تابه را ببندید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد. زمانی که تخم مرغ پخته شد، املت آماده است . نوش جان!
نکات
- نکته : به دلیل شور بودن سس سویا، در مصرف نمک احتیاط کنید.