طرز تهیه املت تره فرنگی

املت تره‌فرنگی یک غذای ساده، مقوی و خوش‌عطر است که از ترکیب تخم‌مرغ و تره‌فرنگی تهیه می‌شود. این املت برای وعده‌های صبحانه، ناهار یا شام سبک انتخابی عالی است و علاوه بر طعم ملایم و لذیذ، سرشار از مواد مغذی است. این نوع املت در آشپزی اروپایی، به‌ویژه در کشورهای مدیترانه‌ای و فرانسه، محبوب است و با ترکیبات ساده و طبیعی شناخته می‌شود.

طرز تهیه املت تره فرنگی

طرز تهیه املت تره فرنگی
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 236 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ خام 1 عدد
  • تره فرنگی خام 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ خام 4 عدد متوسط
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
  • سویا سس 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1.  تره فرنگی ها را در تابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید.

  2. سویا سس را به آن اضافه کنید. در این مرحله میتوانید قارچ را که جداگانه تفت داده شده و اضافه کنید، در غیر اینصورت تخم مرغ را همراه با فلفل هم بزنید و درون تایه بریزید.

  3. در تابه را ببندید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد. زمانی که تخم مرغ پخته شد، املت آماده است . نوش جان!

نکات

  • نکته : به دلیل شور بودن سس سویا، در مصرف نمک احتیاط کنید.

parham

دیدگاهتان را بنویسید