طرز تهیه تاکو مکزیکی

تاکو مکزیکی یکی از غذاهای سنتی و محبوب کشور مکزیک است که از ترکیب نان تورتیلا با مواد متنوعی تهیه می‌شود. نان تورتیلا، معمولاً از آرد ذرت یا گندم، به‌عنوان پایه استفاده می‌شود و داخل آن با مواد مختلفی مانند گوشت گاو، مرغ، ماهی، یا حتی سبزیجات پر می‌شود. برای طعم‌دهی، از ادویه‌های معطر مانند زیره و پاپریکا و همچنین موادی مانند گوجه‌فرنگی، کاهو، آووکادو، گشنیز و سس‌های مخصوص مانند سالسا یا گواکاموله استفاده می‌شود.

تاکو به دلیل تنوع و انعطاف در انتخاب مواد، به‌راحتی با ذائقه‌های مختلف هماهنگ می‌شود و یک گزینه سریع و خوشمزه برای وعده‌های مختلف است. این غذا به‌صورت دستی و بدون نیاز به ابزار خاصی سرو می‌شود که به جذابیت و راحتی آن می‌افزاید.

طرز تهیه تاکو مکزیکی

طرز تهیه تاکو مکزیکی
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 40 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 509 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تورتیلا 2 عدد
  • لوبیا قرمز پخته 0.5 لیوان
  • گوشت گاو ، چرخکرده ، کم چرب ، خام 80 گرم
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • کاهو 1 لیوان خرد شده
  • فلفل سبز تند 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سس فلفل تند 0.5 قاشق غذاخوری
  • خامه ترش 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن کانولا 3 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. نان تورتیلا را به اندازه دلخواه برش بزنید و در تور فر قرار دهید. به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.

  2. پیاز را خرد و سرخ کنید. سپس گوشت و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید.

  3. رب گوجه و سس تند را اضافه کنید و با کمی آب بگذارید تا بپزد.

  4. لوبیای پخته را به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.

  5. در نان تورتیلا مقداری کاهو نواری خرد شده قرار دهید و مقداری از مایه گوشت بریزید.

  6. گوجه فرنگی، پیاز و فلفل را ریز خرد کنید و روی ساندویچ بریزید.

  7. روی ساندویچ مقداری خامه ترش بریزید. نوش جان!

نکات

  • نکته: ساندویچ تاکوی مکزیکی ساندویچ تندی است. شما به سلیقه‌ی خود به این غذا فلفل اضافه کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید