طرز تهیه تخم مرغ و بیکن (لو کرب)

تخم‌مرغ و بیکن (لو کرب) یک صبحانه محبوب در رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است که ترکیبی ساده و پرانرژی از تخم‌مرغ و برش‌های بیکن می‌باشد. تخم‌مرغ‌ها را می‌توان به شکل نیمرو، املت یا آب‌پز آماده کرد و با بیکن سرخ‌شده که بافتی ترد و طعمی شور دارد، سرو نمود. این غذا به دلیل داشتن پروتئین و چربی سالم، گزینه‌ای مناسب برای شروع روز در رژیم‌های کم‌کربوهیدرات مانند کتوژنیک است.

طرز تهیه تخم مرغ و بیکن (لو کرب)

طرز تهیه تخم مرغ و بیکن (لو کرب)
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 10 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی صبحانه
کالری 530 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ نیمرو 1 عدد متوسط
  • بیکن خام 3 برش
  • آووکادو 50 گرم
  • ماست یونانی پرچرب 4 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا 0.3 قاشق چایخوری
  • کره 1 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا تخم مرغ را با روغن به صورت نیمرو بپزید.

  2. سپس برش های بیکن را به ان اضافه کرده و کمی تفت دهید.

  3. ترکیب را در ظرف به همراه برش های نواری آووکادو و ماست یونانی پرچرب که بر روی ان مقداری پاپریکا ریخته شده است میل نمایید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید