طرز تهیه خوراک ماهی قزل آلا

خوراک ماهی قزل‌آلا یک غذای خوش‌طعم و مغذی است که معمولاً با فیله ماهی قزل‌آلا تهیه می‌شود. این ماهی به‌صورت گریل، سرخ‌شده یا در فر پخته می‌شود و با ترکیبی از ادویه‌ها، آب‌لیموی تازه و سبزیجات معطر مانند جعفری یا شوید طعم‌دار می‌گردد.

این خوراک به دلیل وجود پروتئین بالا، اسیدهای چرب امگا-3 و ویتامین‌های ضروری در قزل‌آلا، انتخابی سالم و انرژی‌بخش برای وعده‌های غذایی است. معمولاً همراه با سبزیجات پخته یا سالاد تازه سرو می‌شود و گزینه‌ای ایده‌آل برای افرادی است که به تغذیه سالم اهمیت می‌دهند.

طرز تهیه خوراک ماهی قزل آلا

طرز تهیه خوراک ماهی قزل آلا
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 542 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماهی قزل آلا خام 200 گرم
  • سیر خام 3 حبه متوسط
  • پیازچه خام 5 عدد
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیب زمینی خام 0.5 عدد متوسط
  • لیمو ترش 4 عدد
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز، سیب‌زمینی و لیمو ترش را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

  2. سیر را رنده کرده و با لیمو ترش، نمک و فلفل ماهی را مزه‌دار کنید.

  3. ابتدا روغن زیتون را در ظرفی مناسب بریزید، سپس سبزیجات را با ادویه مخلوط کرده و در ظرف بریزید.

  4. ماهی را در ظرف بگذارید و روی آن کمی روغن زیتون و پیازچه بریزید.

  5. روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را در فر بگذارید، حرارت فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

  6. حدودا ۴۵ دقیقه زمان می‌برد تا ماهی کاملا بپزد.

  7. زمانی که ماهی و سبزیجات پخت، حالت گریل فر را روشن کنید تا روی ماهی نیز برشته شود. نوش جان!

نکات

  • نکته: به جای ماهی قزل آلا می‌توانید از ماهی‌های دیگر نیز استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید