خوراک کدو و بادمجان (بدون گوشت) یک غذای کاملاً گیاهی، ساده و مغذی است که با ترکیب کدو سبز و بادمجان تهیه میشود. این دو سبزی خوشمزه ابتدا به صورت حلقهای یا مکعبی خرد شده و با کمی روغن زیتون، سیر و پیاز تفت داده میشوند. برای طعمدهی بیشتر، میتوان از ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، پودر کاری یا زیره استفاده کرد.
این خوراک بافتی نرم و طعمی دلپذیر دارد و به دلیل استفاده از سبزیجات کمکالری، برای رژیمهای کاهش وزن بسیار مناسب است. معمولاً با نان تازه، برنج یا بهعنوان همراه غذا سرو میشود و میتوان برای تنوع، گوجهفرنگی تازه یا رب نیز به آن افزود.
طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان ( بدون گوشت )
مواد لازم
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- بادمجان خام 2 عدد متوسط
- کدو سبز خام 2 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
- پیاز خام 1 عدد کوچک
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
بادمجان را پوست گرفته و با کمی روغن سرخ کنید.
-
سپس کدو را هم سرخ کنید.
-
پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید.
-
رب گوجه و ادویهها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
-
آب بریزید و سپس بادمجانها و کدوها را اضافه کنید روی آنها گوجه قرار دهید. در صورت تمایل غوره نیز اضافه کنید و اجازه دهید جا بیافتاد.
-
زمانی که به اندازه کافی پخت، آماده است. نوش جان!