طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان ( بدون گوشت )

خوراک کدو و بادمجان (بدون گوشت) یک غذای کاملاً گیاهی، ساده و مغذی است که با ترکیب کدو سبز و بادمجان تهیه می‌شود. این دو سبزی خوشمزه ابتدا به صورت حلقه‌ای یا مکعبی خرد شده و با کمی روغن زیتون، سیر و پیاز تفت داده می‌شوند. برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توان از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، پودر کاری یا زیره استفاده کرد.

این خوراک بافتی نرم و طعمی دلپذیر دارد و به دلیل استفاده از سبزیجات کم‌کالری، برای رژیم‌های کاهش وزن بسیار مناسب است. معمولاً با نان تازه، برنج یا به‌عنوان همراه غذا سرو می‌شود و می‌توان برای تنوع، گوجه‌فرنگی تازه یا رب نیز به آن افزود.

طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان ( بدون گوشت )

طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان ( بدون گوشت )
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 550 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • بادمجان خام 2 عدد متوسط
  • کدو سبز خام 2 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. بادمجان را پوست گرفته و با کمی روغن سرخ کنید.

  2. سپس کدو را هم سرخ کنید.

  3. پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید.

  4. رب گوجه و ادویه‌ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  5. آب بریزید و سپس بادمجان‌ها و کدوها را اضافه کنید روی آن‌ها گوجه قرار دهید. در صورت تمایل غوره نیز اضافه کنید و اجازه دهید جا بیافتاد.

  6. زمانی که به اندازه کافی پخت، آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید