خوراک گوشت قلقلی (لو کرب) یک غذای سالم و مناسب برای رژیمهای کمکربوهیدرات است که از گوشت چرخکرده به همراه ادویهها و سبزیجات تازه تهیه میشود. قلقلیهای کوچک گوشت با ادویههایی مانند فلفل سیاه، زیره، پودر سیر و نمک طعمدار شده و در روغن زیتون یا کره سرخ میشوند.
برای حفظ حالت کمکربوهیدرات، این خوراک معمولاً با سبزیجات بخارپز یا سسهای بدون شکر مانند ترکیب خامه و پنیر سرو میشود. میتوانید این غذای مغذی و خوشطعم را با سالاد سبز یا گلکلم بخارپز همراه کنید.
طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی (لو کرب)
مواد لازم
- گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 170 گرم
- جعفری خشک 1 قاشق غذاخوری
- آرد کنجد پرچرب 1.5 قاشق غذاخوری
- رزماری تازه 0.5 عدد
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- زرده تخم مرغ خام 1 عدد
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- زیره سبز 0.3 قاشق چایخوری
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- آبغوره 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده 6 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را به همراه سیر رنده کنید، سپس پیاز را از صافی رد کنید تا آب اضافی اش کاملا خارج شود.
-
پیاز را به همراه سیر، گوشت چرخ کرده، آرد ، تخم مرغ، جعفری خشک، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز، فلفل قرمز و پاپریکا درون یک کاسه مناسب ریخته و به مدت ۳ دقیقه به خوبی ورز دهید.
-
مواد گوشتی را با سلفون بپوشانید، سپس به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
-
مواد گوشتی را از یخچال خارج کرده و از آن به اندازه یک گردو درشت جدا کنید، سپس به صورت قلقلی فرم دهید (از این ترکیب 4-5 عدد گوشت قلقلی بدست می آید). گوشت قلقلی هارا ابتدا داخل روغن زیتون کمی تفت دهید
-
سپس گوشت قلقلی های سرخ شده و زرماری را به سس اضافه کنید تا به همراه سس با حرارت ملایم بپزد.
-
در اخر پنیر پیتزا را نیز روی خوراک بریزید و درب ظرف را بگذارید. پس از 10-15 دقیقه گوشت قلقلی ها آماده هستند. نوش جان!
نکات
- نکته : برای تهیه ی سس ابتدا رب را با مقداری روغن زیتون کمی تفت دهید، سپس روغن زیتون را به همراه آب جوش، آبغوره (در صورت تمایل) و کمی پاپریکا به آن اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.