طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی (لو کرب)

خوراک گوشت قلقلی (لو کرب) یک غذای سالم و مناسب برای رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه ادویه‌ها و سبزیجات تازه تهیه می‌شود. قلقلی‌های کوچک گوشت با ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، زیره، پودر سیر و نمک طعم‌دار شده و در روغن زیتون یا کره سرخ می‌شوند.

برای حفظ حالت کم‌کربوهیدرات، این خوراک معمولاً با سبزیجات بخارپز یا سس‌های بدون شکر مانند ترکیب خامه و پنیر سرو می‌شود. می‌توانید این غذای مغذی و خوش‌طعم را با سالاد سبز یا گل‌کلم بخارپز همراه کنید.

طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی (لو کرب)

طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی (لو کرب)
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 655 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 170 گرم
  • جعفری خشک 1 قاشق غذاخوری
  • آرد کنجد پرچرب 1.5 قاشق غذاخوری
  • رزماری تازه 0.5 عدد
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • زرده تخم مرغ خام 1 عدد
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • زیره سبز 0.3 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • آبغوره 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده 6 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را به همراه سیر رنده کنید، سپس پیاز را از صافی رد کنید تا آب اضافی اش کاملا خارج شود.

  2. پیاز را به همراه سیر، گوشت چرخ کرده، آرد ، تخم مرغ، جعفری خشک، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز، فلفل قرمز و پاپریکا درون یک کاسه مناسب ریخته و به مدت ۳ دقیقه به خوبی ورز دهید.

  3. مواد گوشتی را با سلفون  بپوشانید، سپس به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

  4. مواد گوشتی را از یخچال خارج کرده و از آن به اندازه یک گردو درشت جدا کنید، سپس به صورت قلقلی فرم دهید (از این ترکیب 4-5 عدد گوشت قلقلی بدست می آید). گوشت قلقلی هارا ابتدا داخل روغن زیتون کمی تفت دهید

  5. سپس گوشت قلقلی های سرخ شده و زرماری را به سس اضافه کنید تا به همراه سس با حرارت ملایم بپزد.

  6. در اخر پنیر پیتزا را نیز روی خوراک بریزید و درب ظرف را بگذارید. پس از 10-15 دقیقه گوشت قلقلی ها آماده هستند. نوش جان!

نکات

  • نکته : برای تهیه ی سس ابتدا رب را با مقداری روغن زیتون کمی تفت دهید، سپس روغن زیتون را به همراه آب جوش، آبغوره (در صورت تمایل) و کمی پاپریکا به آن اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید