طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات

خوراک گوشت و سبزیجات یک غذای مغذی و خوشمزه است که شامل ترکیبی از گوشت (معمولاً گوشت چرخ‌کرده یا تکه‌ای) و انواع سبزیجات تازه مانند هویج، کدو سبز، بادمجان، فلفل دلمه، و قارچ می‌باشد. گوشت با ادویه‌های معطر مانند فلفل سیاه، زیره و پودر سیر طعم‌دار شده و به همراه سبزیجات در روغن زیتون یا کره تفت داده می‌شود.

این خوراک معمولاً به‌عنوان یک وعده کامل و سالم سرو می‌شود و می‌تواند بسته به ذائقه، همراه با سس گوجه‌فرنگی یا بدون آن تهیه شود. استفاده از سبزیجات متنوع و ادویه‌های دلخواه باعث می‌شود این غذا هر بار با طعم جدیدی تجربه شود.

طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات

طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 90 دقیقه
زمان کلی 120 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 669 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • فیله گوساله ، بدون چربی ، خام 130 گرم
  • هویج خام 3 عدد متوسط
  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • ریحان خام 0.5 لیوان خرد شده
  • سس انار 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خرد کنید، گوشت را با پیاز، ادویه و کمی آب بگذارید تا بپزد. 

  2. سیب زمینی را با پوست خوب بشویید، خرد کنید، هویج را نیز خرد کنید و پیاز را خلالی کنید. تمام سبزیجات را به همراه نمک، فلفل و روغن (یا روغن زیتون) مخلوط کنید و در فر بگذارید تا بپزد.

  3. وقتی گوشت پخت، آن را ریش ریش کنید، و سس انار (یا طعم دهنده مورد علاقه خود) را به آن اضافه کنید.

  4. گوشت را به سبزیجات در فر اضافه کنید و برای 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

  5. وقتی سبزیجات و گوشت پخت، ظرف را از فر درآورید، کمی روغن زیتون و ریحان روی غذا بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید