طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت

خورشت آلو اسفناج با گوشت یکی از خورشت‌های ایرانی با طعمی ملایم و دلپذیر است که ترکیبی از گوشت، اسفناج و آلو خشک را شامل می‌شود. گوشت معمولاً به‌صورت تکه‌ای (مانند گوشت گوسفند یا گوساله) همراه با پیاز و ادویه‌هایی مثل زردچوبه، فلفل، دارچین  و  اسفناج تازه و آلو خشک که طعمی ترش و شیرین به غذا می‌بخشند، به آن اضافه می‌گردند. این خورشت به‌آرامی پخته می‌شود تا تمام طعم‌ها به‌خوبی ترکیب شوند و با برنج سرو می‌گردد. آلو اسفناج با گوشت، غذایی غنی از آهن، پروتئین و مواد مغذی است و در کنار طعم لذیذش، یک انتخاب محبوب برای وعده‌های مهمانی یا ناهار خانوادگی به‌شمار می‌آید.

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 638 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی خورشتی ، بدون چربی ، خام 120 گرم
  • اسفناج خام 3 لیوان خرد شده
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • آلو بخارا خشک 2 عدد متوسط
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.

  2. گوشت را خرد کرده و با پیاز کمی تفت دهید.

  3. به گوشت ۳ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شود .

  4. ادویه را به گوشت اضافه کنید. زمانی که گوشت پخت، اسفناج را خرد کرده و به آن اضافه کنید .

  5. آلو را از قبل به مدت ۱۰ دقیقه خیس کرده و هم زمان با اسفناج به خورشت اضافه کنید.

  6. در آخر کمی زعفران به غذا اضافه کنید، تا خوش عطر شود. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید