خورشت آلو اسفناج با گوشت یکی از خورشتهای ایرانی با طعمی ملایم و دلپذیر است که ترکیبی از گوشت، اسفناج و آلو خشک را شامل میشود. گوشت معمولاً بهصورت تکهای (مانند گوشت گوسفند یا گوساله) همراه با پیاز و ادویههایی مثل زردچوبه، فلفل، دارچین و اسفناج تازه و آلو خشک که طعمی ترش و شیرین به غذا میبخشند، به آن اضافه میگردند. این خورشت بهآرامی پخته میشود تا تمام طعمها بهخوبی ترکیب شوند و با برنج سرو میگردد. آلو اسفناج با گوشت، غذایی غنی از آهن، پروتئین و مواد مغذی است و در کنار طعم لذیذش، یک انتخاب محبوب برای وعدههای مهمانی یا ناهار خانوادگی بهشمار میآید.
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت
مواد لازم
- گوشت گوسفندی خورشتی ، بدون چربی ، خام 120 گرم
- اسفناج خام 3 لیوان خرد شده
- پیاز خام 1 عدد کوچک
- آلو بخارا خشک 2 عدد متوسط
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
-
گوشت را خرد کرده و با پیاز کمی تفت دهید.
-
به گوشت ۳ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شود .
-
ادویه را به گوشت اضافه کنید. زمانی که گوشت پخت، اسفناج را خرد کرده و به آن اضافه کنید .
-
آلو را از قبل به مدت ۱۰ دقیقه خیس کرده و هم زمان با اسفناج به خورشت اضافه کنید.
-
در آخر کمی زعفران به غذا اضافه کنید، تا خوش عطر شود. نوش جان!