طرز تهیه خورشت بادمجان

خورشت بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به خاطر طعم بی‌نظیر و عطر خوشمزه‌اش محبوبیت زیادی دارد. این خورشت با ترکیب بادمجان‌های سرخ‌شده، گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گوساله)، و گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود. ادویه‌هایی مانند زردچوبه، نمک، و فلفل به آن اضافه می‌شود تا طعمی متعادل و جذاب ایجاد کند. برای ترشی خورشت، از موادی مثل لیموعمانی یا رب انار استفاده می‌شود. این خورشت به‌آرامی پخته می‌شود تا مواد به‌خوبی طعم‌دار شوند و معمولاً همراه با برنج سرو می‌گردد. خورشت بادمجان با ظاهری زیبا و طعمی دلپذیر، انتخابی مناسب برای مهمانی‌ها و وعده‌های غذایی خانوادگی است.

طرز تهیه خورشت بادمجان

طرز تهیه خورشت بادمجان
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 807 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • بادمجان خام 3 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 110 گرم
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • آبغوره 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید، مرغ را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.

  2. ادویه را به مرغ اضافه کنید، بعد از آن 1 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

  3. بادمجان را در کمی روغن سرخ کنید.

  4. رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید، بادمجان را نیز به غذا اضافه کنید.

  5. گوجه را از وسط نصف کرده و به غذا اضافه را کنید، سپس آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید و بگذارید غذا طعم بگیرد.

  6. زمانی که مرغ و بادمجان پخت، غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: در صورت تمایل می‌توانید از غوره نیز در غذا استفاده کنید.
  • نکته: اگر وگان هستید مرغ را حذف کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید