طرز تهیه خورشت بامیه با قارچ

خورشت بامیه با قارچ یک گزینه گیاهی و خوش‌طعم از خورشت‌های سنتی است که با جایگزین کردن قارچ به‌جای گوشت، برای گیاه‌خواران یا افرادی که دنبال غذای سبک‌تر هستند، ایده‌آل است. در این خورشت، قارچ‌های تازه به همراه بامیه، گوجه‌فرنگی، و ادویه‌هایی مثل زردچوبه و فلفل ترکیب می‌شوند.

قارچ به خورشت بافتی گوشتی و مقوی می‌بخشد و بامیه طعم خاص خود را به غذا اضافه می‌کند. این خورشت به‌آرامی پخته می‌شود تا مواد به‌خوبی طعم‌دار شوند و اغلب با برنج سفید سرو می‌گردد. این ترکیب علاوه بر طعم لذیذ، منبع خوبی از فیبر و پروتئین گیاهی است.

طرز تهیه خورشت بامیه با قارچ

طرز تهیه خورشت بامیه با قارچ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 663 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • بامیه خام 4 لیوان
  • قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید.

  2. قارچ را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید (۵ دقیقه).

  3. ادویه و رب را به قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد (۴۵دقیقه).

  4. ساقه بامیه را بزنید اما دقت کنید غلاف آن سوراخ نشود. در غیر این صورت لعاب پس می‌دهد و آب خورشت را لیز می‌کند.

  5. در نیم ساعت آخر پخت، بامیه سرخ شده و نمک را به قارچ اضافه کنید تا بپزد.

  6. اگر خورشت ترش را بیشتر دوست دارید، می‌توانید آب لیمو تازه نیز به آن اضافه کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: در استان فارس و خوزستان، در خورشت بامیه از شیره‌ی تمرهندی به جای رب گوجه فرنگی استفاده می کنند.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید