طرز تهیه خورشت سیب

خورشت سیب یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که بیشتر در مناطق مرکزی و غربی کشور تهیه می‌شود. این خورشت با ترکیب سیب، گوشت قرمز (مانند گوسفند یا گوساله)، پیاز، رب گوجه‌فرنگی، و ادویه‌هایی مانند زردچوبه و دارچین آماده می‌شود. سیب در این خورشت طعمی ملس و متفاوت ایجاد می‌کند که به همراه عطر دارچین، مزه‌ای خاص و دلپذیر به غذا می‌بخشد. خورشت سیب معمولاً با برنج سرو می‌شود و یک وعده غذایی مغذی و مناسب برای مهمانی‌ها و جمع‌های خانوادگی است.

طرز تهیه خورشت سیب

طرز تهیه خورشت سیب
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 80 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 450 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زرد 1 عدد متوسط
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • گوشت گوساله خورشتی ، بدون چربی ، خام 100 گرم
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • شکر 2 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس گوشت، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.

  2. به قابلمه دو تا سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. 

  3. هویج را خرد کنید و همراه زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل به گوشت در حال پخت اضافه کنید تا بپزد.

  4. سیب‌ها را پوست بگیرید و به صورت مکعب‌های درشت خرد کنید و به همراه شکر (یا شکر قهوه ای) و نصف لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و بپزید. طوری که در اثر پختن سیب‌ها شکل خود را از دست ندهند.

  5. زمانی که خورشت جا افتاد، سیب ها را به خورشت اضافه کنید، نوش جان!

نکات

  • نکته: شما می‌توانید از سیب زرد یا سیب قرمز استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید