طرز تهیه خورشت سیب بدون گوشت

خورشت سیب بدون گوشت یک گزینه گیاهی و سبک برای افرادی است که به دنبال غذاهای بدون گوشت هستند. در این خورشت از سیب درختی استفاده می‌شود که همراه با پیاز سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی، و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، دارچین، و کمی زعفران تهیه می‌شود.  این خورشت طعمی ملس یا کمی شیرین دارد که بسته به نوع سیب و ذائقه می‌توان تنظیم کرد. معمولاً این غذا با برنج سرو می‌شود و برای وعده‌های غذایی ساده و سالم گزینه‌ای مناسب است.

طرز تهیه خورشت سیب بدون گوشت

طرز تهیه خورشت سیب بدون گوشت
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 80 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 615 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زرد 2 عدد متوسط
  • هویج خام 2 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • شکر 2 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.

  2. هویج را خرد کنید و همراه زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید تا بپزد. 

  3. سیب‌ها را پوست بگیرید و به صورت مکعب‌های درشت خرد کنید و به همراه شکر (یا شکر قهوه ای) و نصف لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و بپزید. طوری که در اثر پختن سیب‌ها شکل خود را از دست ندهند.

  4. زمانی که خورشت جا افتاد، سیب ها را به خورشت اضافه کنید، نوش جان!

نکات

  • نکته: شما می‌توانید از سیب زرد یا سیب قرمز استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید