خورشت سیب بدون گوشت یک گزینه گیاهی و سبک برای افرادی است که به دنبال غذاهای بدون گوشت هستند. در این خورشت از سیب درختی استفاده میشود که همراه با پیاز سرخشده، رب گوجهفرنگی، و ادویههایی مانند زردچوبه، دارچین، و کمی زعفران تهیه میشود. این خورشت طعمی ملس یا کمی شیرین دارد که بسته به نوع سیب و ذائقه میتوان تنظیم کرد. معمولاً این غذا با برنج سرو میشود و برای وعدههای غذایی ساده و سالم گزینهای مناسب است.
طرز تهیه خورشت سیب بدون گوشت
مواد لازم
- سیب زرد 2 عدد متوسط
- هویج خام 2 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- شکر 2 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
-
هویج را خرد کنید و همراه زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید تا بپزد.
-
سیبها را پوست بگیرید و به صورت مکعبهای درشت خرد کنید و به همراه شکر (یا شکر قهوه ای) و نصف لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و بپزید. طوری که در اثر پختن سیبها شکل خود را از دست ندهند.
-
زمانی که خورشت جا افتاد، سیب ها را به خورشت اضافه کنید، نوش جان!
نکات
- نکته: شما میتوانید از سیب زرد یا سیب قرمز استفاده کنید.