طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ

خورشت فسنجان با قارچ یک نسخه گیاهی و خلاقانه از خورشت فسنجان است که به‌جای گوشت از قارچ به عنوان منبع پروتئین استفاده می‌شود. این خورشت با ترکیب مغز گردو آسیاب‌شده، رب انار، قارچ‌های خردشده (مانند قارچ دکمه‌ای یا صدفی)، و ادویه‌هایی مانند زردچوبه و دارچین تهیه می‌شود.

قارچ به جای گوشت‌ به خورشت طعمی دلچسب می‌دهد که در ترکیب با گردو و رب انار، یک غذای مقوی، سالم و خوش‌طعم ارائه می‌دهد. خورشت فسنجان با قارچ، با برنج سرو می‌شود و مناسب گیاه‌خواران یا کسانی است که به دنبال گزینه‌های غذایی سبک‌تر هستند.

طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ

طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 605 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
  • گردو ( مغز ) 4 عدد متوسط
  • سس انار 2 قاشق غذاخوری
  • شیره انگور 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را رنده کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید.

  2. قارچ را به پیاز اضافه و به همراه زردچوبه و نمک تفت دهید. سپس آب بریزید و اجازه دهید ترکیبات بپزد.

  3. پیاز را رنده کنید و در روغن سرخ کنید سپس گردوی آسیاب شده یا چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت دادن کمی زردچوبه اضافه کنید.

  4. به گردوها آب اضافه کنید و با درب نیمه باز اجازه دهید بپزد.

  5. سپس قارچ را به همراه نمک، فلفل سیاه، سس یا رب انار، شیره انگور و زعفران اضافه کنید اجازه دهید کاملا بپزد.

  6. زمانی که خورشت جا افتاد غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته : گردو را زیاد تفت ندهید چون تلخ می‌شود. همچنین نباید خام هم داخل خورشت بریزید چون طعم و بو بدی به خورشت میدهد.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید