طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان آشپزی
60 دقیقه
زمان کلی
90 دقیقه
مواد لازم
- قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
- گردو ( مغز ) 4 عدد متوسط
- سس انار 2 قاشق غذاخوری
- شیره انگور 1 قاشق غذاخوری
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را رنده کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید.
-
قارچ را به پیاز اضافه و به همراه زردچوبه و نمک تفت دهید. سپس آب بریزید و اجازه دهید ترکیبات بپزد.
-
پیاز را رنده کنید و در روغن سرخ کنید سپس گردوی آسیاب شده یا چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت دادن کمی زردچوبه اضافه کنید.
-
به گردوها آب اضافه کنید و با درب نیمه باز اجازه دهید بپزد.
-
سپس قارچ را به همراه نمک، فلفل سیاه، سس یا رب انار، شیره انگور و زعفران اضافه کنید اجازه دهید کاملا بپزد.
-
زمانی که خورشت جا افتاد غذای شما آماده است. نوش جان!
نکات
- نکته : گردو را زیاد تفت ندهید چون تلخ میشود. همچنین نباید خام هم داخل خورشت بریزید چون طعم و بو بدی به خورشت میدهد.