طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان با مرغ یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با ترکیبی از مغز گردو آسیاب‌شده، رب انار، و تکه‌های مرغ تهیه می‌شود. این خورشت طعمی ملس یا ترش و شیرین دارد که با تنظیم مقدار رب انار و شکر متناسب با ذائقه می‌توان آن را تغییر داد. مرغ در این خورشت باعث ایجاد طعمی لذیذ و مقوی می‌شود و معمولاً به شکل تکه‌های ران یا سینه استفاده می‌شود. گردو و رب انار، خورشت را غلیظ و خوش‌عطر می‌کنند. فسنجان معمولاً با برنج سفید سرو می‌شود و انتخابی مناسب برای وعده‌های خاص و مهمانی‌ها است.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 660 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 120 گرم
  • گردو ( مغز ) 4 عدد متوسط
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • شیره انگور 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را رنده کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید.

  2. مرغ را به پیاز اضافه و به همراه زردچوبه و نمک تفت دهید. سپس آب بریزید و اجازه دهید مرغ بپزد.

  3. پیاز را رنده کنید و در روغن سرخ کنید سپس گردوی آسیاب شده یا چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت دادن کمی زردچوبه اضافه کنید.

  4. به گردوها آب اضافه کنید و با درب نیمه باز اجازه دهید بپزد.

  5. سپس مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، سس یا رب انار، شیره انگور و زعفران اضافه کنید اجازه دهید کاملا بپزد.

  6. زمانی که خورشت جا افتاد غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته : گردو را زیاد تفت ندهید چون تلخ می‌شود. همچنین نباید خام هم داخل خورشت بریزید چون طعم و بو بدی به خورشت میدهد.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید