طرز تهیه خورشت قارچ

خورشت قارچ ترکیبی لذیذ از تکه‌های مرغ و قارچ تازه است که با پیاز داغ، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه و زعفران تهیه می‌شود. مرغ در این خورشت به‌خوبی طعم قارچ و ادویه‌ها را جذب کرده و غذایی خوش‌عطر و خوشمزه پدید می‌آورد.  خورشت قارچ یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از خورش های جدید و نوین محسوب می شود.

طرز تهیه خورشت قارچ

طرز تهیه خورشت قارچ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 486 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 120 گرم
  • قارچ خام 1 لیوان خرد شده
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. 1.ابتدا سینه های مرغ را بشورید و در آبکشی قرار دهید. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های متوسط خرد کرده و کنار بگذارید. قارچ ها را با یک دستمال تمیز که داخل آب کرده  و آب آن را گرفته اید و نمدار است تمیز کرده و سریع آبکش کنید و سپس روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ورقه برش دهید.

  2. 2.در ادامه تکه مرغ را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و زعفران مزه دار کنید و داخل تابه به همراه کمی کره و روغن سرخ کنید تا طلایی شود سپس از تابه خارج کنید.

  3. 3.پیاز را پوست گرفته و آبکشی کنیم و روی تخته نگینی خرد کرده و سیر را نیز پوست گرفته و بشورید و خرد می کرده و در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس سیر و پیاز را داخل تابه تفت می دهید تا نرم شوند.

  4. 4.در ادامه قارچ ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه در قابلمه را بگذارید تا قارچ ها پخته شوند و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند آن وقت در ادامه رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد آرد را کم کم اضافه کرده و روی مواد کمی نمک ، فلفل بپاشید و مخلوط کنید تا ادویه به خورد تمام آنها برود.

  5. 5.در ادامه تکه های مرغ را داخل قابلمه قرار دهید  آن وقت ۱ لیوان آب روی آن ها بریزید و کمی نمک،فلفل نیز روی گوشت ها پاشیده و درب تابه را بگذارید و حرارت را ملایم رو به کم کنید تا گوشت مرغ به همراه دیگر مواد پخته شود.

  6. 6.پس از اینکه مرغ پخته و نرم شد کمی زعفران دم کرده و کمی آبلیمو نیز به آن بیفزایید و صبر کنید تا خورشت جابیافتد. ۱۵ دقیقه بعد بگذارید تا روی حرارت کم بماند و سپس خورشت را در ظرف کشیده و با سیب زمینی سرخ شده می توانید تزئین کنید و با نان یا پلو سرو کنید. نوش جان

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید