طرز تهیه خورشت قرمه سبزی با قارچ

خورشت قورمه‌سبزی با قارچ نسخه‌ای گیاهی از خورشت اصیل قورمه‌سبزی است که به‌جای گوشت از قارچ استفاده می‌شود. ترکیب سبزیجات معطر مانند تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز با قارچ تازه و لوبیا قرمز یا لوبیا چشم‌بلبلی، طعمی لذیذ و متفاوت ایجاد می‌کند. البته پخت سنتی این غذا کالری زیادی دارد که با تنظیم کالری‌های موجود در آن می‌توانید با خیال راحت این خورشت خوشمزه را در رژیم خود بگنجانید. این خورشت، انتخابی مناسب برای گیاه‌خواران یا کسانی است که به دنبال تنوع غذایی سبک‌تر هستند و معمولاً با برنج سرو می‌شود.

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی با قارچ

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی با قارچ
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان آشپزی 160 دقیقه
زمان کلی 200 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 824 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
  • سبزی قورمه سرخ شده 1.5 لیوان
  • لوبیا قرمز پخته 1 لیوان
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • لیمو عمانی خام 1 عدد
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید.

  2. سبزی را در تابه بریزید و تفت دهید. سپس روغن اضافه و سرخ کنید. پس از اینکه کمی سرخ شد، آن را کنار بگذارید.

  3. پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.

  4. قارچ را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.

  5. زردچوبه و فلفل را به قارچ اضافه کنید.

  6. لوبیا و سبزی را به قارچ اضافه کرده و به مقدار لازم آب اضافه کنید. اجازه دهید به آرامی بپزد.

  7. در یک ساعت آخر لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید، زمانی که لوبیا و قارچ پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید