طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با ترکیبی از لپه، گوشت گوسفندی یا گاوی، بادمجان سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی، و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. طعم ترش و خوش‌عطر این خورشت معمولاً با استفاده از لیموعمانی تقویت می‌شود. بادمجان‌های سرخ‌شده به خورشت حالتی مجلسی و خاص می‌بخشند و باعث می‌شوند که این غذا انتخابی جذاب برای مهمانی‌ها باشد. این خورشت به‌طور سنتی با برنج ایرانی سرو می‌شود و می‌توان آن را با طعم‌دهنده‌هایی مثل دارچین و زعفران غنی‌تر کرد.

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی
وعده غذایی صبحانه
کالری 758 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی خورشتی ، بدون چربی ، خام 100 گرم
  • لپه پخته 0.75 لیوان
  • بادمجان خام 2.5 عدد متوسط
  • لیمو عمانی خام 1 عدد
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا پیاز را در یک قاشق روغن تفت دهید تا طلایی شود.

  2. گوشت، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه و سرخ کنید.

  3. در این مرحله 1 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید آرام بپزد .

  4. در فاصله بادمجان را در مقدار کمی روغن سرخ کنید و سپس سیب زمینی‌ها را نیز خلال کرده و سرخ کنید.

  5. رب گوجه فرنگی، لپه و پودر دارچین را دریک قاشق روغن تفت دهید سپس به همراه لیمو عمانی به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

  6. در پایان زعفران و بادمجان را به غذا اضافه کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید