خورشت قیمه سیبزمینی با قارچ یک تنوع جذاب و گیاهیتر از خورشت قیمه است که به جای گوشت از قارچ استفاده میشود. این خورشت با لپه، رب گوجهفرنگی، لیموعمانی، و ادویههای معطر تهیه میشود و قارچ بهعنوان منبعی از پروتئین گیاهی و جایگزینی سبکتر، طعمی لذیذ و خاص به آن میبخشد.
سیبزمینی سرخشده بهعنوان تزئین نهایی روی خورشت اضافه میشود و با برنج ایرانی سرو میشود. این نسخه از خورشت، مناسب افرادی است که به دنبال غذاهای سبکتر یا گیاهیتر هستند و همچنان عطر و طعم اصیل قیمه را میپسندند.
طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی با قارچ
مواد لازم
- لپه پخته 1 لیوان
- سیب زمینی خام 1 عدد کوچک
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
- لیمو عمانی خام 1 عدد
- زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 0.5 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا پیاز را در یک قاشق روغن تفت دهید تا طلایی شود.
-
قارچ، زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه و سرخ کنید.
-
در این مرحله 2 لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا به آرامی بپزد.
-
در این فاصله سیب زمینی ها را خلال کرده و در روغن سرخ کنید.
-
رب گوجه فرنگی، لپه و دارچین را تفت دهید و به همراه لیمو عمانی به قارچ اضافه کنید و اجازه دهید کامل بپزید.
-
در پایان نمک و زعفران را به غذا اضافه کنید. نوش جان!