طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی با قارچ

خورشت قیمه سیب‌زمینی با قارچ یک تنوع جذاب و گیاهی‌تر از خورشت قیمه است که به جای گوشت از قارچ استفاده می‌شود. این خورشت با لپه، رب گوجه‌فرنگی، لیموعمانی، و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود و قارچ به‌عنوان منبعی از پروتئین گیاهی و جایگزینی سبک‌تر، طعمی لذیذ و خاص به آن می‌بخشد.

سیب‌زمینی سرخ‌شده به‌عنوان تزئین نهایی روی خورشت اضافه می‌شود و با برنج ایرانی سرو می‌شود. این نسخه از خورشت، مناسب افرادی است که به دنبال غذاهای سبک‌تر یا گیاهی‌تر هستند و همچنان عطر و طعم اصیل قیمه را می‌پسندند.

طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی با قارچ

طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی با قارچ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 681 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لپه پخته 1 لیوان
  • سیب زمینی خام 1 عدد کوچک
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
  • لیمو عمانی خام 1 عدد
  • زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا پیاز را در یک قاشق روغن تفت دهید تا طلایی شود.

  2. قارچ، زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه و سرخ کنید.

  3. در این مرحله 2 لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا به آرامی بپزد.

  4. در این فاصله سیب زمینی ها را خلال کرده و در روغن سرخ کنید.

  5. رب گوجه فرنگی، لپه و دارچین را تفت دهید و به همراه لیمو عمانی به قارچ اضافه کنید و اجازه دهید کامل بپزید.

  6. در پایان نمک و زعفران را به غذا اضافه کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید