طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای

دلمه فلفل ترکیه‌ای یک غذای خوشمزه و محبوب در آشپزی ترکیه‌ای است که با فلفل‌های دلمه‌ای پر شده از ترکیبی از برنج، سبزیجات معطر، گوجه‌فرنگی، و گاهی گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود. این دلمه‌ها با ادویه‌های معطری مانند نعنا خشک، پودر پاپریکا، و دارچین مزه‌دار می‌شوند و پس از پر شدن، در قابلمه‌ای با سس گوجه‌فرنگی و آبلیمو پخته می‌شوند.

این غذای خوش‌رنگ و مقوی معمولاً به عنوان یک وعده اصلی یا پیش‌غذا سرو می‌شود و به دلیل عطر و طعم منحصربه‌فردش، مورد استقبال زیادی قرار می‌گیرد. دلمه فلفل ترکیه‌ای هم به صورت گرم و هم سرد قابل مصرف است.

طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای

طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 953 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • فلفل دلمه ای خام 2 عدد متوسط
  • برنج پخته بدون روغن 1 لیوان
  • بلغور گندم پخته 0.5 لیوان
  • گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 80 گرم
  • آرد گندم کامل 1.5 قاشق غذاخوری
  • سبزی دلمه 0.5 لیوان
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید.

  2. سبزی دلمه را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه ها و رب اضافه کنید و تفت دهید.

  3. بلغور گندم پخته شده را به همراه برنج آبکش شده اضافه کنید و تفت دهید.

  4. سر فلفل دلمه را ببرید و مواد داخل آن را خارج کنید.

  5. فلفل‌ها را از موادی که درست کردید پر کنید و در فلفل را روی آن بگذارید.

  6. برای تهیه سس دلمه، آرد و رب را کمی تفت اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود سپس آب بریزید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.

  7. سس دلمه را روی دلمه‌ها بریزید و در فر با حرارت ۱۸۰ برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزند. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید