طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای( لو کرب )
مواد لازم
- فلفل دلمه ای خام 2 عدد متوسط
- گل کلم خام 1.5 لیوان
- پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
- سبزی دلمه 1 لیوان
- پیاز خام 1 عدد کوچک
- گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 150 گرم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- کره 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را نگینی خرد کنید و با کره و ادویه تفت دهید. گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
-
سبزیهای خشک معطر دلمه، نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پیازچه، گشنیز و شوید را به گوشت اضافه کنید.
-
زردچوبه، فلفل، نمک و رب را اضافه کنید و تفت دهید.
-
گل کلم ( به عنوان برنج کتویی) را خرد کرده وانها را نیم پز کنید و سپس در کره مقدار ی تفت دهید.
-
فلفل دلمه ای ها را نیز خوب بشویید. با احتیاط با یک چاقوی تیز قسمت بالایی آنها، که به عنوان در دلمه استفاده خواهند شد را جدا کنید، سپس محتویات داخل فلفل دلمه ای ها را خالی کنید.
-
داخل فلفل دلمه هایی که خالی کردید را با مایه ی دلمه کاملا پر کنید و روی ان پنیر پیتزا بریزید
-
برای سس دلمه، رب گوجه را همراه با ادویه های دلخواه کمی تفت دهید.
-
در آخر سس را روی دلمهها بریزید و در فر قرار دهید و اجازه دهید پخته شوند و طعم سس به خوبی به خورد دلمهها برود. نوش جان!