طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای( لو کرب )

دلمه فلفل دلمه‌ای (کتو) یک نسخه رژیمی از دلمه‌های سنتی است که به‌ویژه برای افرادی که رژیم کتوژنیک دارند مناسب است. در این نسخه، از برنج و مواد پرکربوهیدرات خودداری می‌شود و به جای آن‌ها از گوشت چرخ‌کرده (معمولاً مرغ یا گوشت قرمز)، پنیر، سبزیجات معطر و ادویه‌های خوش‌عطر استفاده می‌شود. این دلمه‌ها معمولاً با فلفل‌های دلمه‌ای بزرگ که به‌طور کامل از مواد پر شده‌اند، پخته می‌شوند و علاوه بر  کربوهیدرات پایین، حاوی چربی‌های سالم و پروتئین کافی است که مناسب رژیم‌های کتوژنیک بوده و به کنترل وزن و تثبیت سطح قند خون کمک می‌کند.

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای( لو کرب )

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای( لو کرب )
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 722 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • فلفل دلمه ای خام 2 عدد متوسط
  • گل کلم خام 1.5 لیوان
  • پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
  • سبزی دلمه 1 لیوان
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 150 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • کره 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را نگینی خرد کنید و با کره و ادویه تفت دهید. گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

  2. سبزی‌های خشک معطر دلمه، نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پیازچه، گشنیز و شوید را به گوشت اضافه کنید.

  3. زردچوبه، فلفل، نمک و رب را اضافه کنید و تفت دهید.

  4. گل کلم ( به عنوان برنج کتویی) را خرد کرده وانها را نیم پز کنید و سپس در کره مقدار ی تفت دهید.

  5. فلفل دلمه ای ها را نیز خوب بشویید. با احتیاط با یک چاقوی تیز قسمت بالایی آن‌ها، که به عنوان در دلمه استفاده خواهند شد را جدا کنید، سپس محتویات داخل فلفل دلمه ای ها را خالی کنید.

  6. داخل فلفل دلمه هایی که خالی کردید را با مایه ی دلمه کاملا پر کنید و روی ان پنیر پیتزا بریزید

  7. برای سس دلمه، رب گوجه را همراه با ادویه های دلخواه کمی تفت دهید.

  8. در آخر سس را روی دلمه‌ها بریزید و در فر قرار دهید و اجازه دهید پخته شوند و طعم سس به خوبی به خورد دلمه‌ها برود. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید