طرز تهیه دمپختک
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
45 دقیقه
زمان کلی
60 دقیقه
مواد لازم
- پلو آبکش ( بدون روغن ) 17 قاشق غذاخوری
- باقلا زرد خام 1 لیوان
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.
-
زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کمی تفت دهید.
-
باقلای شسته شده را به پیاز اضافه کنید، ۱ لیوان آب به مخلوط اضافه و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
-
190 گرم برنج خام از قبل خیس شده و نمک را به باقلا اضافه کنید و با ۱ بند انگشت آب بگذارید تا بپزد.
-
زمانی که آب برنج کشیده شد، بگذارید تا برنج دم بکشد و سپس میل کنید. نوش جان!