طرز تهیه راتاتویی (لو کرب)

راتاتویی (لو کرب) نسخه‌ای از غذای فرانسوی راتاتویی است که به‌گونه‌ای تهیه می‌شود که میزان کربوهیدرات آن کاهش یافته است. برای این نسخه، معمولاً به جای استفاده از مواد دارای کربوهیدرات یا نشاسته‌دار، از سبزیجات کم کربوهیدرات مانند بادمجان، کدو، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی استفاده می‌شود. این غذا معمولاً با روغن زیتون، سیر، و ادویه‌جاتی مانند ریحان و آویشن طعم‌دهی می‌شود.

راتاتویی لو کرب گزینه‌ای مناسب برای کسانی است که در رژیم‌های کم کربوهیدرات قرار دارند یا به دنبال کاهش میزان کربوهیدرات در وعده‌های غذایی خود هستند. این غذا علاوه بر کم کربوهیدرات بودن، بسیار مغذی و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

طرز تهیه راتاتویی (لو کرب)

طرز تهیه راتاتویی (لو کرب)
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 80 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 270 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کدو سبز خام 2 عدد متوسط
  • بادمجان خام 2 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد کوچک
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه راتاتوی ابتدا سس آن را آماده کنید. برای درست کردن سس، رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز داغ، کمی روغن زیتون، فلفل، زردچوبه و نمک را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا رب سرخ شود.

  2. بعد از اینکه رب سرخ شد، نصف لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود.

  3. حالا همه سبزیجات را حلقه حلقه کنید. (هر چقدر حلقه‌ها باریک‌تر باشند، راتاتویی شما بعد از پخت شکیل‌تر خواهد بود و از طرفی مزه مواد نیز بهتر به خورد هم می‌رود).

  4. سس را کف ظرف مورد نظر بریزید. حلقه‌های سبزیجات را پشت هم بچینید و ترتیب قرار گرفتن سبزیجات را در هر تکرار، رعایت کنید. دقت کنید که سبزیجات باید کاملا فشرده به هم چیده شوند تا بعد از پخت شکل خود را حفظ کنند.

  5. روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار آب سبزیجات بیرون رود. ظرف راتاتوی را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، بگذارید تا بپزد.

  6. بعد از این مدت فویل را بردارید و اگر سبزیجات پخته و نرم شده بودند، پنیر پیتزا اضافه کنید، گریل فر را روشن کنید تا روی سبزیجات برشته شود.

  7. هنگامی که سبزیجات کامل پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید