طرز تهیه رشته پلو

رشته‌پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که معمولاً در کنار انواع گوشت‌ها مانند جوجه کباب، قورمه سبزی و یا خورشت‌ها سرو می‌شود. این غذا از برنج، رشته (که معمولاً از آرد گندم تهیه می‌شود) و گاهی با افزودنی‌هایی چون زعفران، روغن، کره و پیاز سرخ شده درست می‌شود.

رشته‌پلو به طور خاص در ایام عید نوروز و یا مناسبت‌های خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل طعم خوشمزه و بافت منحصر به‌فرد خود، در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. در برخی مناطق ایران، رشته‌پلو به همراه مواد دیگری مانند خوراک گوشت یا مرغ تهیه می‌شود و طعم آن بسته به منطقه متفاوت است.

این غذای ایرانی به دلیل ویژگی‌های خاص خود در بسیاری از مراسم‌ها و مهمانی‌ها دیده می‌شود و همچنین یکی از غذاهایی است که می‌تواند به‌عنوان یک وعده کامل و مغذی در نظر گرفته شود.

طرز تهیه رشته پلو

طرز تهیه رشته پلو
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 1037 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج پخته (کم روغن) 18 قاشق غذاخوری
  • رشته ی پلویی پخته 0.75 لیوان
  • روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. 200 گرم برنج خام را از قبل خیس کرده وبا کمی نمک در آب جوش بریزید و 10 دقیقه بجوشانید.

  2. قبل از آبکش کردن برنج، 70 گرم رشته خام را در قابلمه‌ای که برنج در حال جوشیدن است بریزید و با هم مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه آبکش کنید. این کار باعث می‌شود رشته‌های پلویی نرم شوند و برنج برای آبکش شدن آماده شود.

  3. مقداری روغن مایع کف قابلمه بریزید و وقتی که داغ شد، مخلوط برنج و رشته پلویی آبکش شده را به آن اضافه کنید. به دلخواه کمی روغن روی برنج بریزید و رشته پلو را دم کنید. برای این‌که رشته‌ها خشک نشوند علاوه بر روغن، ½ فنجان هم آب روی رشته پلو بریزید و سپس آن را دم کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید