طرز تهیه رشته پلو
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
45 دقیقه
زمان کلی
60 دقیقه
مواد لازم
- برنج پخته (کم روغن) 18 قاشق غذاخوری
- رشته ی پلویی پخته 0.75 لیوان
- روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
200 گرم برنج خام را از قبل خیس کرده وبا کمی نمک در آب جوش بریزید و 10 دقیقه بجوشانید.
-
قبل از آبکش کردن برنج، 70 گرم رشته خام را در قابلمهای که برنج در حال جوشیدن است بریزید و با هم مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه آبکش کنید. این کار باعث میشود رشتههای پلویی نرم شوند و برنج برای آبکش شدن آماده شود.
-
مقداری روغن مایع کف قابلمه بریزید و وقتی که داغ شد، مخلوط برنج و رشته پلویی آبکش شده را به آن اضافه کنید. به دلخواه کمی روغن روی برنج بریزید و رشته پلو را دم کنید. برای اینکه رشتهها خشک نشوند علاوه بر روغن، ½ فنجان هم آب روی رشته پلو بریزید و سپس آن را دم کنید. نوش جان!