طرز تهیه رول اسفناج و کالباس مرغ

رول اسفناج و کالباس مرغ یک گزینه خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا سرو شود. این رول با ترکیب اسفناج، کالباس مرغ کم‌چرب، پنیر خامه‌ای یا موزارلا، و ادویه‌های دلخواه تهیه می‌شود. مواد لایه‌لایه روی هم قرار گرفته و به شکل رول در می‌آیند. رول‌ها را می‌توان در فر یا ماهیتابه گرم کرد تا طعم مواد با هم ترکیب شده و به حالت دلخواه برسد. این غذا سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و به دلیل استفاده از اسفناج، منبع غنی از آهن و ویتامین‌ها به شمار می‌آید. رول اسفناج و کالباس مرغ انتخابی مناسب برای افرادی است که به دنبال وعده‌های سبک، کم‌چرب و مغذی هستند.

طرز تهیه رول اسفناج و کالباس مرغ

طرز تهیه رول اسفناج و کالباس مرغ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 10 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 245 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کالباس مرغ 4 برش
  • اسفناج خام 3 برگ
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • پنیر پروسس ( فرآوری شده ) 1 قوطی کبریت
  • خیار شور 2 عدد متوسط
  • قارچ پخته 0.75 لیوان خرد شده
  • سس مایونز کم چرب 1 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ 2 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا کاغذ ساندویچ پیچ یا کاغذ المینیوم را روی تخته قرار دهید و روی آن 4 برگ اسفناج را کنار هم بگذارید سس دلخواه را روی کاهو بریزید و پنیر (در صورت تمایل) را روی سس قرار دهید.

  2. برش های کالباس را در بخش میانی قرار دهید.

  3. در کنار آن، خیارشور، گوجه و قارچ را اضافه کنید. روی ترکیبات کاهو ها را به کمک کاغذ یا آلمینیوم رول کنید (مانند درست کردن لقمه نان و پنیر). ساندویچ شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید