رول کاهو با توفو و هوموس یک گزینه گیاهی سالم و خوشمزه است که بهراحتی تهیه میشود. در این رول، برگهای تازه کاهو بهعنوان جایگزین نان استفاده میشوند و با ترکیبی از توفو سرخشده یا گریلشده، هوموس خوشطعم، و سبزیجاتی مانند گوجهفرنگی، خیار، و فلفل دلمهای پر میشوند. این وعده سرشار از پروتئین گیاهی و فیبر است و میتواند بهعنوان میانوعده یا غذای اصلی سبک برای رژیمهای گیاهی و کمکربوهیدرات مناسب باشد.
طرز تهیه رول کاهو با توفو و هوموس
مواد لازم
- نخود پخته 2 لیوان
- کاهو 4 برگ
- زیتون سبز 4 عدد متوسط
- پنیر توفو سرخ شده 5 مکعب کوچک
- خیار شور 2 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری
- سیر خام 1 حبه متوسط
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- پاپریکا 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
نخود را گه از قبل خیسانده اید، با مقداری آب، نمک فلفل سیاه (یا ادویه دلخواه) بپزید و پس از پخت، پوست نخود را جدا کنید.
-
نخود ها را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا یکدست شود. در ادامه ارده را به همراه آب لیمو ترش، سیر، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به نخود پوره شده اضافه کنید.
-
ابتدا کاغذ ساندویچ پیچ یا کاغذ المینیوم را روی تخته قرار دهید و روی آن 4 برگ کاهو را کنار هم بگذارید را روی کاهو بریزید و و 2 الی 3 قاشق غذاخوری از هوموس را روی کاهو پخش کنید .
-
توفو سرخ شده را در بخش میانی قرار دهید. در کنار توفو، خیارشور، زیتون حلقه شده، برش های گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خام را اضافه کنید.
-
روی ترکیبات کاهو ها را به کمک کاغذ یا آلمینیوم رول کنید (مانند درست کردن لقمه نان و پنیر). ساندویچ شما آماده است. نوش جان!