طرز تهیه رول کاهو با توفو و هوموس

رول کاهو با توفو و هوموس یک گزینه گیاهی سالم و خوشمزه است که به‌راحتی تهیه می‌شود. در این رول، برگ‌های تازه کاهو به‌عنوان جایگزین نان استفاده می‌شوند و با ترکیبی از توفو سرخ‌شده یا گریل‌شده، هوموس خوش‌طعم، و سبزیجاتی مانند گوجه‌فرنگی، خیار، و فلفل دلمه‌ای پر می‌شوند. این وعده سرشار از پروتئین گیاهی و فیبر است و می‌تواند به‌عنوان میان‌وعده یا غذای اصلی سبک برای رژیم‌های گیاهی و کم‌کربوهیدرات مناسب باشد.

طرز تهیه رول کاهو با توفو و هوموس

طرز تهیه رول کاهو با توفو و هوموس
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 10 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 672 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • نخود پخته 2 لیوان
  • کاهو 4 برگ
  • زیتون سبز 4 عدد متوسط
  • پنیر توفو سرخ شده 5 مکعب کوچک
  • خیار شور 2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. نخود را گه از قبل خیسانده اید، با مقداری آب، نمک فلفل سیاه (یا ادویه دلخواه) بپزید و پس از پخت، پوست نخود را جدا کنید.

  2. نخود ها را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا یکدست شود. در ادامه ارده را به همراه آب لیمو ترش، سیر، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به نخود پوره شده اضافه کنید.

  3. ابتدا کاغذ ساندویچ پیچ یا کاغذ المینیوم را روی تخته قرار دهید و روی آن 4 برگ کاهو را کنار هم بگذارید را روی کاهو بریزید و و 2 الی 3 قاشق غذاخوری از هوموس را روی کاهو پخش کنید .

  4. توفو سرخ شده را در بخش میانی قرار دهید. در کنار توفو، خیارشور، زیتون حلقه شده، برش های گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خام را اضافه کنید.

  5. روی ترکیبات کاهو ها را به کمک کاغذ یا آلمینیوم رول کنید (مانند درست کردن لقمه نان و پنیر). ساندویچ شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید