طرز تهیه سالادگوجه و موزرلا (کتو)

سالاد گوجه و موزارلا (کتو) یک انتخاب عالی برای افرادی است که در رژیم کتوژنیک هستند. این سالاد سرشار از چربی‌های سالم، پروتئین و مواد مغذی است و به‌خاطر طعم تازه و سبک، به راحتی می‌تواند به‌عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش‌غذا در کنار وعده‌های دیگر مصرف شود.

سالاد گوجه و موزارلا در رژیم کتو می‌تواند به عنوان یک گزینه سبک، پرکالری و خوشمزه برای افرادی که به دنبال حفظ حالت کتوز و کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها هستند، بسیار مفید باشد.

 

طرز تهیه سالادگوجه و موزرلا (کتو)

طرز تهیه سالادگوجه و موزرلا (کتو)
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 303 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • پنیر موزارلا 2 قوطی کبریت
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق مرباخوری
  • کاهو 1.5 لیوان
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • گردو ( مغز ) 2 عدد متوسط
  • گوجه گیلاسی 6 عدد متوسط

دستورالعمل ها

  1. کاهو خرد شده را به همراه گوجه گیلاسی در ظرفی بریزید.

  2. روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پنیر موزارلا و گردو خرد شده را روی ان بریزید و میل کنید. نوش جان !

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید