طرز تهیه سالاد اسفناج و بیکن (لو کرب)

سالاد اسفناج و بیکن (لو کرب) یک انتخاب سالم و خوش‌طعم برای افرادی است که رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات را دنبال می‌کنند. این سالاد با برگ‌های تازه اسفناج، تکه‌های بیکن سرخ‌شده، پنیر (مانند پارمسان یا فتا)، و گاهی گردو  تهیه می‌شود. برای چاشنی، اغلب از یک سس سبک مبتنی بر روغن زیتون، سرکه بالزامیک یا آب‌لیمو استفاده می‌کنند. این ترکیب، علاوه بر پروتئین بالا و کربوهیدرات پایین، منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و یک وعده غذایی کامل یا پیش‌غذای عالی به شمار می‌آید.

طرز تهیه سالاد اسفناج و بیکن (لو کرب)

طرز تهیه سالاد اسفناج و بیکن (لو کرب)
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 10 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 1099 کیلوکالری
تعداد نفرات 3 نفر

مواد لازم

  • اسفناج خام 2 لیوان خرد شده
  • قارچ خام 1 لیوان خرد شده
  • بیکن خام 4 برش
  • تخم مرغ آبپز 1 عدد متوسط
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا 35 گرم
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • کره 3 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. قارچ را ورقه کرده و در کره تفت دهید.

  2. بیکن را نیز خرد و به قارچ اضافه کنید و تفت دهید.

  3. سس خردل، روغن زیتون، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید.

  4. اسفناج را خرد کرده و با بیکن و قارچ مخلوط کنید.

  5. تخم مرغ را که قبلا آب‌پز کرده‌اید به سالاد اضافه کنید.

  6. در آخر پنیر را به صورت تکه تکه یا رنده شده روی سالاد بریزید و سس را نیز اضافه کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید