سالاد اسفناج و تخممرغ (لو کرب) یک گزینه ساده، مغذی و متناسب با رژیم کمکربوهیدرات است. این سالاد از برگهای اسفناج تازه، تخممرغ آبپز ورقهشده، گاهی آووکادو و مغزهای سالم مثل گردو تهیه میشود. برای چاشنی معمولاً از سسهای سبک مانند ترکیب روغن زیتون، سرکه بالزامیک یا آبلیمو همراه با ادویههای معطر استفاده میشود. این ترکیب سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی حیاتی بوده و برای وعدههای سبک یا پیشغذا ایدهآل است.
طرز تهیه سالاد اسفناج و تخم مرغ (لو کرب)
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان آشپزی
10 دقیقه
زمان کلی
40 دقیقه
مواد لازم
- اسفناج خام 2.5 لیوان خرد شده
- قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
- تخم مرغ آبپز 1 عدد متوسط
- پنیر موزارلا 35 گرم
- سس خردل 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- کره 3 قاشق مرباخوری
دستورالعمل ها
-
قارچ را ورقه کرده و در کره تفت دهید.
-
سس خردل، روغن زیتون، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید.
-
اسفناج را خرد کرده و با قارچ مخلوط کنید.
-
تخم مرغ را که قبلا آبپز یا نیمرو کردهاید به سالاد اضافه کنید.
-
در آخر پنیر را به صورت تکه ای یا رنده شده روی سالاد بریزید و سس را نیز اضافه کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: میتوانید 2 حلقه کوچک از پیاز خام را نیز به سالاد اضافه کنید.