طرز تهیه سالاد اسفناج و قارچ
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان آشپزی
10 دقیقه
زمان کلی
40 دقیقه
مواد لازم
- اسفناج خام 2.5 لیوان خرد شده
- قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
- گردو ( مغز ) 1 عدد متوسط
- آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- انار 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
قارچ را ورقه کرده و به صورت کبابی یا بوسیله هواپز بپزید.
-
اسفناج خام را خرد کرده و به قارچ کبابی اضافه کنید.
-
روغن زیتون،لیموترش، گردو خرد شده و دانه های اناربه همراه نمک و فلفل را به عنوان سس بر روی سالاد بریزید. نوش جان!