طرز تهیه سالاد الویه با مرغ

سالاد الویه با مرغ یک غذای محبوب و پرطرفدار است که از ترکیب مرغ پخته‌شده، سیب‌زمینی آب‌پز، تخم‌مرغ، نخودفرنگی، خیارشور و سس مایونز تهیه می‌شود. این سالاد به عنوان یک غذای سرد سرو شده و برای مهمانی‌ها، پیک‌نیک و وعده‌های سبک بسیار مناسب است. مرغ در این سالاد منبعی از پروتئین است و ترکیب آن با سبزیجات و سس طعمی خاص و خوشمزه ایجاد می‌کند.

برای یک نسخه سالم‌تر، می‌توانید از ماست یونانی یا سس مایونز کم‌چرب استفاده کنید و مقدار نمک را کاهش دهید.

 

 

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 411 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 120 گرم
  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • تخم مرغ آبپز 1 عدد متوسط
  • خیار شور 3 عدد متوسط
  • سس مایونز کم چرب 2 قاشق غذاخوری
  • ماست یونانی کم چرب 2.5 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. سینه مرغ را همراه با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک طعم دار کرده و سپس آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد و بعد از پخت، مرغ را ریش ریش کنید.

  2. تخم مرغ و سیب زمینی را که از قبل آب‌پز کرده‌اید، رنده کنید.

  3. سس مایونز کم چرب، ماست، نمک، آب لیمو ترش و فلفل را به خوبی با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید.

  4. خیارشور را ریز خرد و اضافه کنید.

  5. همه مواد را به خوبی مخلوط کنید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید