سالاد الویه با مرغ یک غذای محبوب و پرطرفدار است که از ترکیب مرغ پختهشده، سیبزمینی آبپز، تخممرغ، نخودفرنگی، خیارشور و سس مایونز تهیه میشود. این سالاد به عنوان یک غذای سرد سرو شده و برای مهمانیها، پیکنیک و وعدههای سبک بسیار مناسب است. مرغ در این سالاد منبعی از پروتئین است و ترکیب آن با سبزیجات و سس طعمی خاص و خوشمزه ایجاد میکند.
برای یک نسخه سالمتر، میتوانید از ماست یونانی یا سس مایونز کمچرب استفاده کنید و مقدار نمک را کاهش دهید.
طرز تهیه سالاد الویه با مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 120 گرم
- سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
- تخم مرغ آبپز 1 عدد متوسط
- خیار شور 3 عدد متوسط
- سس مایونز کم چرب 2 قاشق غذاخوری
- ماست یونانی کم چرب 2.5 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
سینه مرغ را همراه با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک طعم دار کرده و سپس آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد و بعد از پخت، مرغ را ریش ریش کنید.
-
تخم مرغ و سیب زمینی را که از قبل آبپز کردهاید، رنده کنید.
-
سس مایونز کم چرب، ماست، نمک، آب لیمو ترش و فلفل را به خوبی با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
-
خیارشور را ریز خرد و اضافه کنید.
-
همه مواد را به خوبی مخلوط کنید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. نوش جان!