طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی

سالاد اندونزی رژیمی نسخه‌ای سالم‌تر از سالاد اندونزی کلاسیک است که در آن از مواد مغذی و کم‌کالری استفاده می‌شود. این سالاد شامل ترکیبی از سبزیجات تازه مانند کلم سفید، هویج، نخودفرنگی، ذرت، و سیب‌زمینی آب‌پز است. برای کاهش کالری، به جای سس مایونز از ماست یونانی یا سس کم‌چرب استفاده می‌شود و مقدار نمک و ادویه به حداقل می‌رسد.

این سالاد بافتی ترد و طعمی متعادل دارد و برای افرادی که به دنبال گزینه‌ای سبک و سالم برای وعده‌های غذایی یا پیش‌غذا هستند، ایده‌آل است. افزودن مواد پروتئینی مانند مرغ گریل‌شده یا تخم‌مرغ آب‌پز نیز می‌تواند به ارزش غذایی آن بیفزاید.

 

طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی

طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 103 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کلم سفید خام ( کلم برگ ) 0.5 لیوان
  • کلم قرمز خام 0.5 لیوان
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • خیار شور 2 عدد متوسط
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • ماست نیم چرب 2.5 % 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. سبزیجات را با رنده درشت، رنده کنید و در ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید.

  2. ترکیبی از ماست، آبلیمو و فلفل سیاه تهیه کنید، روی سبزیجات بریزید و به خوبی ترکیب کنید تا تمام سبزیجات آغشته به سس شود. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید