طرز تهیه سالاد اندونزی (لو کرب)

سالاد اندونزی (لو کرب) نسخه‌ای کم‌کربوهیدرات و سالم‌تر از سالاد اندونزی کلاسیک است که با جایگزینی مواد نشاسته‌ای و پرکربوهیدرات، تهیه می‌شود. در این نسخه به‌جای سیب‌زمینی و ذرت، از سبزیجات کم‌کربوهیدرات مانند کلم سفید، کرفس، گل‌کلم یا خیار استفاده می‌شود. برای سس نیز به جای مایونز، از ترکیب ماست یونانی پرچرب، سس آووکادو یا روغن زیتون استفاده می‌شود.

این سالاد انتخابی عالی برای رژیم‌های کتوژنیک است و می‌توان با افزودن مرغ گریل‌شده یا تخم‌مرغ آب‌پز به آن، یک وعده غذایی کامل و مغذی تهیه کرد. طعم ترد و سبک آن همراه با ادویه‌های ملایم و ترکیب تازه سبزیجات، برای هر سلیقه‌ای جذاب است.

 

طرز تهیه سالاد اندونزی (لو کرب)

طرز تهیه سالاد اندونزی (لو کرب)
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 323 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کلم قرمز خام 1 لیوان
  • کلم سفید خام ( کلم برگ ) 1 لیوان
  • خیار شور 2 عدد متوسط
  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
  • ماست یونانی پرچرب 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. سبزیجات را با رنده درشت، رنده کنید و در ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید.

  2. ترکیبی از ماست، سس مایونز، آبلیمو و فلفل سیاه تهیه کنید روی سبزیجات بریزید و به خوبی ترکیب کنید تا تمام سبزیجات آغشته به سس شود. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید