طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای و سبزیجات

سالاد برنج قهوه‌ای و سبزیجات یک غذای سالم و پرانرژی است که مناسب برای گیاهخواران و افرادی است که به دنبال جایگزین‌های سالم برای وعده‌های غذایی خود هستند. این سالاد شامل برنج قهوه‌ای پخته‌شده به عنوان پایه است که با سبزیجاتی مثل فلفل دلمه‌ای و نخودفرنگی ترکیب می‌شود. برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توان از ادویه‌هایی مانند پودر فلفل سیاه، نمک، و کمی آب‌لیموی تازه یا سس بالزامیک استفاده کرد.  این سالاد یک گزینه ایده‌آل برای وعده‌های سبک، ناهار یا شام است و همواره به عنوان یک غذای سالم و خوش‌طعم مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای و سبزیجات

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای و سبزیجات
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 517 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج قهوه ای پخته 15 قاشق غذاخوری
  • نخود فرنگی پخته 2 قاشق غذاخوری
  • ذرت پخته 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
  • کشمش سیاه ( بدون هسته ) 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زرد 0.5 عدد متوسط
  • سویا سس 3 قاشق مرباخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. برنج را با مقداری آب و کمی نمک داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید برنج 30 دقیقه دم بکشد و آب آن کشیده شود.

  2. فلفل دلمه‌ای و سیب را به صورت مکعب‌های ریز خرد کنید.

  3. در ظرفی بزرگ برنج پخته شده، نخود فرنگی، ذرت، فلفل دلمه‌ای، سیب و کشمش را مخلوط کنید و هم بزنید.

  4. به سالاد، روغن زیتون، سویا سس و فلفل سیاه و قرمز اضافه کنید و هم بزنید.

  5. در صورت تمایل فلفل قرمز تند تازه خرد کنید و بر روی سالاد بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید