سالاد بیکن و آفتابگردان یک سالاد خوشمزه و سالم است که مناسب افرادی است که رژیم کم کربوهیدرات دارند. این سالاد معمولاً شامل بیکن ترد و دانههای آفتابگردان است که با سبزیجات ترکیب میشود. در تهیه این سالاد، ممکن است از مواد دیگری مانند پنیر فتا یا سسهای کمکربوهیدرات (روغن زیتون با سرکه بالزامیک) استفاده شود.
به دلیل استفاده از بیکن که یک منبع پروتئینی غنی است و دانههای آفتابگردان که سرشار از چربیهای سالم و فیبر هستند، این سالاد به عنوان یک وعده غذایی کمکربوهیدرات و مغذی شناخته میشود که انرژی طولانیمدت فراهم میکند.
طرز تهیه سالاد بیکن و آفتابگردان
مواد لازم
- خیار 1 عدد متوسط
- گوجه گیلاسی 4 عدد کوچک
- پنیر سویا ( توفو ) 1 قوطی کبریت
- کلم بروکلی خام 1 لیوان خرد شده
- بیکن پخته ( سرخ شده ) 3 برش
- تخمه آفتابگردان ( خام ) 4 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
- عسل 3 قاشق مرباخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
در ظرفی سس سالاد را با ترکیب سرکه بالزامیک، روغن زیتون، عسل، نعنا خشک و نمک درست کنید.
-
سپس به ظرف حاوی سس، سبزیجات خرد شده، توفو (به شکل مکعب های کوچک) را اضافه کنید.
-
قبل مصرف این سالاد لازم است ظرف حاوی سالاد را در ظرف دیگری برگردانید تا سس که در انتهای ظرف قرار داشت، روی سالاد ریخته شود. نوش جان!