طرز تهیه سالاد تبوله با کینوا

سالاد تبوله با کینوا نسخه‌ای مدرن و مغذی از سالاد تبوله سنتی لبنانی است که در آن به جای بلغور گندم از کینوا استفاده می‌شود. کینوا یک ماده غذایی سرشار از پروتئین و بدون گلوتن است که این سالاد را به گزینه‌ای مناسب برای افراد با رژیم‌های خاص یا حساسیت‌های غذایی تبدیل می‌کند.

این سالاد علاوه بر طعم لذیذ و بافت دلچسب، منبعی عالی از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است. تبوله با کینوا می‌تواند به عنوان یک وعده سبک، پیش‌غذا یا دورچین برای غذاهای دیگر سرو شود و به دلیل تازگی و تنوع مواد اولیه، گزینه‌ای عالی برای سبک زندگی سالم است.

 

طرز تهیه سالاد تبوله با کینوا

طرز تهیه سالاد تبوله با کینوا
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی عربی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 312 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کینوا پخته 10 قاشق غذاخوری
  • خیار 1.5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • پیازچه خام 3 قاشق غذاخوری
  • جعفری خام 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. کینوا را با آب گرم بشویید و با ۱ بند انگشت آب بگذارید که بپزد. صبر کنید تا آب آن خشک شده و کینوا نرم شود (۱۰ تا ۱۵ دقیقه).

  2. پیازچه، خیار، گوجه و جعفری را ریز خرد کنید.

  3. کینوای پخته و سرد شده را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

  4. در پایان به سالاد نمک، فلفل، روغن زیتون و لیموترش را اضافه کنید، نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید