طرز تهیه سالاد تن ماهی (لو کرب)

سالاد تن ماهی یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی است که به‌راحتی تهیه می‌شود و می‌تواند به‌عنوان یک وعده غذایی سبک یا پیش‌غذا سرو شود. مواد اصلی این سالاد شامل تن ماهی (آبکش‌شده یا روغنی)، سبزیجات تازه مانند خیار، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و کاهو است. چاشنی‌های رایج برای این سالاد شامل آب‌لیمو تازه، روغن زیتون، سس مایونز یا ماست چکیده است که با ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل سیاه و سبزیجات معطر مثل شوید ترکیب می‌شوند.

این سالاد به دلیل وجود تن ماهی که منبع پروتئین و اسیدهای چرب امگا-3 است، یک انتخاب سالم و مغذی محسوب می‌شود و  به دلیل داشتن مواد اولیه کم‌کربوهیدرات و سرشار از پروتئین، چربی‌های سالم و فیبر، گزینه‌ای عالی برای حفظ انرژی و تناسب اندام در رژیم‌های لو کرب است.

 

طرز تهیه سالاد تن ماهی (لو کرب)

طرز تهیه سالاد تن ماهی (لو کرب)
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 617 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کنسرو تن ماهی 100 گرم
  • خیار 1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خام 3 قاشق غذاخوری
  • جعفری خام 2.5 قاشق غذاخوری
  • شوید تازه 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
  • ماست یونانی پرچرب 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق مرباخوری
  • پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. تن ماهی را بدون روغن در ظرفی بریزید.

  2. مایونز، ماست یونانی، خیار خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز خردشده، جعفری خرد شده، شوید تازه (یا خشک) و اوریگانو (دلخواه) را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

  3. در صورت نیاز کمی نمک نیز میتوانید اضافه کنید. سالاد شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید