سالاد سزار با مرغ ترکیبی از کاهوی تازه، مرغ گریلشده، پنیر پارمزان و سس سزار است که گاهی با نان تست مکعبی (کروتان) تکمیل میشود. این سالاد به یکی از پرطرفدارترین گزینهها برای یک وعده غذایی سبک یا پیشغذا تبدیل شده است که به دلیل داشتن پروتئین مرغ، فیبر سبزیجات و طعم خامهای سس، هم مغذی و هم خوشمزه است. میتوانید برای سبکتر کردن آن، از نسخه کمچرب سس استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ
مواد لازم
- کاهو 2.5 لیوان خرد شده
- نان تست سبوس دار 1 برش
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 1 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
- گردو ( مغز ) 1.5 عدد متوسط
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- پنیر پارمسان 2 قاشق مرباخوری
دستورالعمل ها
-
فیله مرغ را با کمی ادویه، سیر، پیاز و روغن زیتون مزهدار کنید و 1 ساعت استراحت دهید.
-
سپس نان تست را در صورت تمایل با توستر برشته کنید و سپس به صورت مکعبی خرد کنید.
-
فیلهها را گریل کنید، در غیر اینصورت میتوانید با هواپز بپزید یا با روغن خیلی کم در تابه سرخ کنید.
-
آب لیمو ترش (یا بالزامیک)، روغن زیتون، نمک و فلفل را خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.
-
کاهو را درشت خرد کنید و روی آن نان برشته شده، فیلههایی که نواری برش دادهاید و گردوی خرد شده و پنیر پارمسان بریزید.
-
توجه داشته باشید سس را موقع سرو سالاد بریزید تا نان نرم نشود. نوش جان!