طرز تهیه سالاد سویا (لو کرب)

سالاد سویا (لو کرب) ترکیبی مغذی و خوشمزه از دانه‌های سویا یا سویا پخته‌شده، سبزیجات کم‌کربوهیدرات مانند خیار، کاهو، فلفل دلمه‌ای و کلم‌پیچ است. این سالاد با چاشنی‌هایی مانند روغن زیتون، آب‌لیمو و ادویه‌های معطر طعم‌دهی می‌شود و به دلیل پروتئین بالای سویا و کربوهیدرات کم سایر مواد، گزینه‌ای مناسب برای رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است.

 

طرز تهیه سالاد سویا (لو کرب)

طرز تهیه سالاد سویا (لو کرب)
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 535 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا سویا پخته 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • تخم مرغ آبپز 2 عدد متوسط
  • خیار 1 عدد متوسط
  • پیازچه خام 4 قاشق غذاخوری
  • شوید تازه 0.5 لیوان
  • پنیر سویا ( توفو ) 2 قوطی کبریت
  • آب لیمو ترش 2 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون 2.5 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. خردل، نمک، فلفل، روغن زیتون و آب لیمو ترش را خوب مخلوط کنید.

  2. لوبیا سویا را از قبل بپزید. 

  3. سبزیجات را بصورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و شوید را ریز کنید. توفو را نیز به شکل مکعب های ریز خرد کنید.

  4. تخم مرغ را آبپز کنید، سفیده را جدا کرده و آن را خرد یا رنده کنید. 

  5. تمام مواد را با هم ترکیب کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید