طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید به همراه تخم مرغ

سالاد سیب‌زمینی و شوید به همراه تخم‌مرغ یک سالاد ساده و خوشمزه است که با ترکیب سیب‌زمینی آب‌پز، تخم‌مرغ آب‌پز، شوید تازه و چاشنی‌های خوش‌طعم تهیه می‌شود. این سالاد معمولاً با سس مایونز، ماست یا ترکیبی از هر دو و طعم‌دهنده‌هایی مانند نمک، فلفل و آب‌لیمو سرو می‌شود. بافت نرم سیب‌زمینی و تخم‌مرغ در کنار عطر خوش شوید، این سالاد را به یک انتخاب عالی برای وعده‌های سبک یا پیش‌غذا تبدیل کرده است.

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید به همراه تخم مرغ

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید به همراه تخم مرغ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 572 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
  • ذرت پخته 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ خام 2 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • ماست ایسلندی 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • شوید تازه 50 گرم
  • پودر سیر 0.3 قاشق چایخوری
  • پیازچه خام 2 عدد متوسط

دستورالعمل ها

  1. ۱ ـ برای شروع کار ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و داخل یک قابلمه بریزید و همراه با آب روی اجاق گاز بگذارید تا سیب زمینی کاملا بپزد.

  2. ۲ ـ بعد از اینکه سیب زمینی‌های پخته خنک شدند، آن‌ها را پوست کنید و داخل یک کاسه بریزید. سس مایونز، نمک، فلفل سیاه، پودرسیر و ماست ایسلندی را به آن اضافه کنید و با گوشت‌کوب یا پوره‌کن سیب زمینی‌ها را کاملا له کنید. در صورت تمایل می‌توانید سیب زمینی‌ها را به جای له کردن خرد کنید.

  3. ۳ ـ سینه مرغ را بعد از پخت، خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید.

  4. ۴ ـ ذرت ها را نیز به مواد بالا اضافه کنید.

  5. ۵ ـ پیازچه و شوید را بعد از شست و شو خرد کنید و داخل مواد سالاد بریزید.

  6. ۶ ـ در مرحله آخر آب لیمو ترش و روغن زیتون را به سالاد اضافه کنید و همه مواد سالاد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سالاد آماده را داخل ظرف سرو بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ سپس میل کنید، نوش جان.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید