طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید به همراه مرغ

سالاد سیب‌زمینی و شوید به همراه مرغ یک غذای مقوی و خوشمزه است که با ترکیب سیب‌زمینی آب‌پز، تکه‌های مرغ پخته یا گریل‌شده، شوید تازه و چاشنی‌های خوش‌طعم تهیه می‌شود. این سالاد معمولاً با سس مایونز، ماست یا ترکیبی از هر دو و  آب‌لیمو، نمک و فلفل مزه‌دار می‌شود. عطر شوید تازه در کنار بافت نرم سیب‌زمینی و مرغ، این سالاد را به گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی سبک یا پیش‌غذا تبدیل می‌کند.

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید به همراه مرغ

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید به همراه مرغ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 521 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
  • ذرت پخته 3 قاشق غذاخوری
  • فیله مرغ ، خام 100 گرم
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • ماست ایسلندی 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • شوید تازه 50 گرم
  • پودر سیر 0.3 قاشق چایخوری
  • پیازچه خام 2 عدد متوسط

دستورالعمل ها

  1. برای شروع کار ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و داخل یک قابلمه بریزید و همراه با آب روی اجاق گاز بگذارید تا سیب زمینی کاملا بپزد.

  2. بعد از اینکه سیب زمینی‌های پخته خنک شدند، آن‌ها را پوست کنید و داخل یک کاسه بریزید. سس مایونز، نمک، فلفل سیاه، پودرسیر و ماست ایسلندی را به آن اضافه کنید و با گوشت‌کوب یا پوره‌کن سیب زمینی‌ها را کاملا له کنید. در صورت تمایل می‌توانید سیب زمینی‌ها را به جای له کردن خرد کنید.

  3. سینه مرغ را بعد از پخت، خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید. ذرت ها را نیز به مواد بالا اضافه کنید.

  4. پیازچه و شوید را بعد از شست و شو خرد کنید و داخل مواد سالاد بریزید.

  5. در مرحله آخر آب لیمو ترش و روغن زیتون را به سالاد اضافه کنید و همه مواد سالاد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سالاد آماده را داخل ظرف سرو بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ سپس میل کنید، نوش جان.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید