سالاد سیبزمینی و شوید به همراه مرغ یک غذای مقوی و خوشمزه است که با ترکیب سیبزمینی آبپز، تکههای مرغ پخته یا گریلشده، شوید تازه و چاشنیهای خوشطعم تهیه میشود. این سالاد معمولاً با سس مایونز، ماست یا ترکیبی از هر دو و آبلیمو، نمک و فلفل مزهدار میشود. عطر شوید تازه در کنار بافت نرم سیبزمینی و مرغ، این سالاد را به گزینهای عالی برای وعدههای غذایی سبک یا پیشغذا تبدیل میکند.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید به همراه مرغ
مواد لازم
- سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
- ذرت پخته 3 قاشق غذاخوری
- فیله مرغ ، خام 100 گرم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
- ماست ایسلندی 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- شوید تازه 50 گرم
- پودر سیر 0.3 قاشق چایخوری
- پیازچه خام 2 عدد متوسط
دستورالعمل ها
-
برای شروع کار ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید و داخل یک قابلمه بریزید و همراه با آب روی اجاق گاز بگذارید تا سیب زمینی کاملا بپزد.
-
بعد از اینکه سیب زمینیهای پخته خنک شدند، آنها را پوست کنید و داخل یک کاسه بریزید. سس مایونز، نمک، فلفل سیاه، پودرسیر و ماست ایسلندی را به آن اضافه کنید و با گوشتکوب یا پورهکن سیب زمینیها را کاملا له کنید. در صورت تمایل میتوانید سیب زمینیها را به جای له کردن خرد کنید.
-
سینه مرغ را بعد از پخت، خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید. ذرت ها را نیز به مواد بالا اضافه کنید.
-
پیازچه و شوید را بعد از شست و شو خرد کنید و داخل مواد سالاد بریزید.
-
در مرحله آخر آب لیمو ترش و روغن زیتون را به سالاد اضافه کنید و همه مواد سالاد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سالاد آماده را داخل ظرف سرو بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ سپس میل کنید، نوش جان.