طرز تهیه سالاد شیرازی

سالاد شیرازی یکی از سالادهای سنتی و محبوب ایرانی است که با ترکیب گوجه‌فرنگی، خیار و پیاز خردشده به‌صورت ریز تهیه می‌شود. برای طعم‌دهی، از آب‌لیمو یا آبغوره، نمک، فلفل و گاهی نعناع خشک استفاده می‌شود. این سالاد به دلیل طعم تازه و بافت تردش، معمولاً به‌عنوان دورچین در کنار غذاهای ایرانی، به‌ویژه پلوها و کباب‌ها، سرو می‌شود و گزینه‌ای سالم و کم‌کالری برای افزودن ویتامین‌ها به رژیم غذایی است.

 

طرز تهیه سالاد شیرازی

طرز تهیه سالاد شیرازی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 10 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 107 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • خیار 2 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • آبغوره 3 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک 1.5 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. سبزیجات را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به آن سرکه یا آبغوره یا آبلیمو و همچنین نعنا خشک اضافه کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: برای گرفتن سردی سالاد میتوانید کمی فلفل سیاه، زیره یا سیاه دانه نیز اضافه کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید