طرز تهیه سالاد لوبیا و تخم‌مرغ

سالاد لوبیا و تخم‌مرغ یک سالاد مغذی و پرپروتئین است که می‌تواند به‌عنوان یک وعده غذایی سبک، ساندویچ یا میان‌وعده مصرف شود. این سالاد ترکیبی از لوبیا (که سرشار از پروتئین و فیبر است) و تخم‌مرغ (که یک منبع عالی از پروتئین حیوانی و ویتامین‌ها است) است. این سالاد علاوه بر طعم خوشمزه، بسیار مغذی است و می‌تواند به‌عنوان یک وعده کامل و سالم در رژیم‌های مختلف غذایی گنجانده شود.

 

طرز تهیه سالاد لوبیا و تخم‌مرغ

طرز تهیه سالاد لوبیا و تخم‌مرغ
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 611 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا قرمز پخته 1 لیوان
  • پنیر فتا 1 قوطی کبریت
  • پروماست (ایسلندی) 4 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 0.5 حبه متوسط
  • جعفری خام 0.5 لیوان خرد شده
  • کاهو 2 لیوان
  • تخم مرغ آبپز 2 عدد متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا تخم‌مرغ را 10 دقیقه با آب بپزید و سپس خرد کنید.

  2. کاهو را خرد کنید، لوبیا پخته شده، کاهو، جعفری، پنیر و تخم‌مرغ خرد شده را با هم مخلوط کنید.

  3. برای تهیه‌ی سس، ابتدا سیر را رنده کنید و همراه ماست، روغن زیتون، لیمو ترش، نمک و فلفل مخلوط کنید. در آخر سس را روی سالاد بریزید. نوش جان!

نکات

  • نکته: در صورت دلخواه می‌توانید مقداری گوجه و خیارشور نیز به سالاد اضافه کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید