طرز تهیه سالاد لوبیا و تخم‌مرغ (لو کرب)

سالاد لوبیا و تخم‌مرغ (لو کرب) یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک وعده غذایی کم کربوهیدرات و سرشار از پروتئین هستند. این سالاد ترکیبی از لوبیا و تخم‌مرغ است که می‌تواند طعمی خوشمزه و مغذی داشته باشد، در حالی که مقدار کربوهیدرات آن به حداقل رسیده است.  تخم‌مرغ‌  به دلیل کم بودن کربوهیدرات و سرشار بودن از پروتئین و چربی‌های سالم، انتخابی عالی برای رژیم‌های لوکرب است.

چاشنی‌های سالاد می‌تواند شامل روغن زیتون،  لیمو، نمک و فلفل باشد تا طعمی خوشمزه و تازه به سالاد بدهد، بدون این‌که کربوهیدرات زیادی وارد بدن شود.

 

طرز تهیه سالاد لوبیا و تخم‌مرغ (لو کرب)

طرز تهیه سالاد لوبیا و تخم‌مرغ (لو کرب)
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 574 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا قرمز پخته 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر سویا ( توفو ) 1.5 قوطی کبریت
  • ماست یونانی پرچرب 5 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 0.5 حبه متوسط
  • جعفری خام 0.5 لیوان خرد شده
  • کاهو 2 لیوان خرد شده
  • تخم مرغ آبپز 2 عدد متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش 2.5 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • خیار شور 1 عدد کوچک
  • پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا تخم‌مرغ را 10 دقیقه با آب بپزید و سپس خرد کنید.

  2. کاهو را خرد کنید، لوبیا،کاهو، جعفری، توفو و تخم‌مرغ خرد شده را با هم مخلوط کنید.

  3. برای تهیه‌ی سس، ابتدا سیر را رنده کنید و همراه ماست یونانی، پنیر پارمسان، روغن زیتون، لیمو ترش، نمک و فلفل مخلوط کنید. در آخر سس را روی سالاد بریزید. نوش جان!

نکات

  • نکته: در صورت دلخواه می‌توانید 1 خیارشور متوسط نیز به سالاد اضافه کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید