سالاد لوبیا و ذرت با پنیر یک سالاد خوشمزه و مغذی است که ترکیب طعمهای شیرین و شور را به خوبی در خود جای میدهد. این سالاد سرشار از پروتئین گیاهی و فیبر است و میتواند به عنوان یک وعده سبک یا پیشغذا در کنار غذاهای دیگر مصرف شود. لوبیا و ذرت، دو ماده غذایی مغذی و پرطرفدار هستند که به همراه پنیر میتوانند طعم دلپذیری به سالاد بدهند.
این سالاد علاوه بر طعم دلپذیر، یک وعده غذایی مغذی است که میتواند به تقویت انرژی و سلامتی بدن کمک کند.
طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت با پنیر
مواد لازم
- لوبیا قرمز پخته 0.5 لیوان
- پنیر لیقوان ( تبریزی ) 1 قوطی کبریت
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- سیر خام 0.5 حبه متوسط
- گشنیز تازه 3 قاشق غذاخوری
- خیار شور 3 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- پیازچه خام 3 قاشق غذاخوری
- ذرت پخته 3 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک 2 قاشق مرباخوری
- عسل 1 قاشق مرباخوری
دستورالعمل ها
-
در ظرف سالاد لوبیا های پخته شده، ذرت، فلفل های دلمه ای، خیارشور، پیازچه و گشنیز را ریخته و مخلوط کنید. سسی که تهیه کرده اید را روی سالاد ذرت بریزید و مواد را مخلوط کنید.
-
برای تهیه ی سس این سالاد، در یک ظرف یا کاسه ی کوچک، روغن زیتون، سرکه ی بالزامیک یا آبلیمو (دلخواه)، عسل، نمک، فلفل و مقداری آب لیمو ترش بریزید و خوب مخلوط کنید. همچنین میتوانید از ترکیب ساده ی آب لیمو ترش و فلفل سیاه نیز به عنوان سس سالاد استفاده کنید.
نکات
- نکته: اگر وگن هستید از پنیر گیاهی استفاده کنید.