طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت با پنیر

سالاد لوبیا و ذرت با پنیر یک سالاد خوشمزه و مغذی است که ترکیب طعم‌های شیرین و شور را به خوبی در خود جای می‌دهد. این سالاد سرشار از پروتئین گیاهی و فیبر است و می‌تواند به عنوان یک وعده سبک یا پیش‌غذا در کنار غذاهای دیگر مصرف شود. لوبیا و ذرت، دو ماده غذایی مغذی و پرطرفدار هستند که به همراه پنیر می‌توانند طعم دلپذیری به سالاد بدهند.

این سالاد علاوه بر طعم دلپذیر، یک وعده غذایی مغذی است که می‌تواند به تقویت انرژی و سلامتی بدن کمک کند.

 

طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت با پنیر

طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت با پنیر
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 352 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا قرمز پخته 0.5 لیوان
  • پنیر لیقوان ( تبریزی ) 1 قوطی کبریت
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 0.5 حبه متوسط
  • گشنیز تازه 3 قاشق غذاخوری
  • خیار شور 3 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • پیازچه خام 3 قاشق غذاخوری
  • ذرت پخته 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق مرباخوری
  • عسل 1 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. در ظرف سالاد لوبیا های پخته شده، ذرت، فلفل های دلمه ای، خیارشور، پیازچه و گشنیز را ریخته و مخلوط کنید. سسی که تهیه کرده اید را روی سالاد ذرت بریزید و مواد را مخلوط کنید. 

  2. برای تهیه ی سس این سالاد، در یک ظرف یا کاسه ی کوچک، روغن زیتون، سرکه ی بالزامیک یا آبلیمو (دلخواه)، عسل، نمک، فلفل و مقداری آب لیمو ترش بریزید و خوب مخلوط کنید. همچنین میتوانید از ترکیب ساده ی آب لیمو ترش و فلفل سیاه نیز به عنوان سس سالاد استفاده کنید. 

نکات

  • نکته: اگر وگن هستید از پنیر گیاهی استفاده کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید