سالاد لوبیا و ذرت ساده یک گزینه خوشمزه، سریع و سالم است که میتوان آن را بهعنوان یک پیشغذا، میانوعده یا همراه غذا مصرف کرد. ترکیب لوبیا و ذرت باعث میشود که این سالاد علاوه بر طعم عالی، سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی باشد.
طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت ساده
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان آشپزی
30 دقیقه
زمان کلی
40 دقیقه
مواد لازم
- لوبیا قرمز خام 0.5 لیوان
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- جعفری خام 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- ذرت پخته 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
در ظرف سالاد لوبیا های پخته شده، ذرت پخته، گوجه فرنگی خرد شده و جعفری خرد شده را ریخته و مخلوط کنید.
-
برای تهیه ی سس این سالاد روغن زیتون، آبلیمو و فلفل سیاه (دلخواه) را ترکیب کنید و روی ترکیبات بریزید.