طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت ساده

سالاد لوبیا و ذرت ساده یک گزینه خوشمزه، سریع و سالم است که می‌توان آن را به‌عنوان یک پیش‌غذا، میان‌وعده یا همراه غذا مصرف کرد. ترکیب لوبیا و ذرت باعث می‌شود که این سالاد علاوه بر طعم عالی، سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی باشد.

این سالاد علاوه بر طعم خوشمزه و تازگی، به راحتی قابل تهیه است و به دلیل مواد مغذی که در آن وجود دارد، یک انتخاب سالم برای رژیم‌های غذایی مختلف محسوب می‌شود.

 

طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت ساده

طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت ساده
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 1144 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا قرمز خام 0.5 لیوان
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • جعفری خام 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • ذرت پخته 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. در ظرف سالاد لوبیا های پخته شده، ذرت پخته، گوجه فرنگی خرد شده و جعفری خرد شده را ریخته و مخلوط کنید. 

  2. برای تهیه ی سس این سالاد روغن زیتون، آبلیمو و فلفل سیاه (دلخواه) را ترکیب کنید و روی ترکیبات بریزید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید