سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار است که معمولاً بهعنوان پیشغذا یا یک وعده سبک سرو میشود. این سالاد تنوع زیادی دارد و میتوان آن را با انواع سبزیجات، پروتئینها و سسها درست کرد. سالاد ماکارونی یک گزینه عالی برای دورهمیها، پیکنیکها یا حتی وعدههای غذایی روزانه است. میتوان مزه این سالاد را به دلیل داشتن مواد مختلف بر اساس ذائقه شخصی تنظیم کرد.
سالاد ماکارونی علاوه بر طعم عالی، به دلیل داشتن پروتئینها و سبزیجات، یک وعده غذایی مغذی نیز محسوب میشود.
طرز تهیه سالاد ماکارونی
مواد لازم
- ماکارونی پخته 3 لیوان
- هویج پخته 1 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
- ذرت پخته 2 قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی پخته 2 قاشق غذاخوری
- خیار شور 4 عدد متوسط
- ماست نیم چرب 2.5 % 3 قاشق غذاخوری
- سس مایونز کم چرب 1.5 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ماکارونی را با مقداری آب و نمک بپزید. بهتر است ماکارونی مقداری بیشتر از حالت عادی بپزید تا نرمتر شود. سپس آبکش کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
-
تمام سبزیجات را ریز خرد کنید و به ماکارونی اضافه کنید.
-
ماست، لیمو نمک را به خوبی با هم مخلوط کنید (در صورت تمایل میتوانید از فلفل و 1 قاشق سس مایونز کم چرب در سس استفاده کنید).
-
تمام مواد را با سس به خوبی مخلوط کنید و ظرف سالاد را برای ۱ ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه بگیرد. نوش جان!
نکات
- نکته: در صورتی که وگن هستید، از مایونز و ماست گیاهی استفاده کنید.