طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون

سالاد ماکارونی با ژامبون یک سالاد خوشمزه و متنوع است که ترکیبی از ماکارونی، ژامبون و سبزیجات تازه را در خود دارد. این سالاد معمولاً به‌عنوان یک وعده غذایی سریع یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو می‌شود. ژامبون به سالاد طعمی شور و لذیذ می‌بخشد، در حالی که ماکارونی و سبزیجات رنگارنگ آن را جذاب و خوش‌خوراک می‌کند. این سالاد به‌دلیل داشتن پروتئین (از ژامبون) و کربوهیدرات (از ماکارونی) برای تأمین انرژی مناسب است و به‌خاطر سبزیجات موجود، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز می‌باشد. این سالاد معمولاً با سس مایونز یا ماست تهیه می‌شود که به آن طعم کرمی و خوشمزه‌ای می‌دهد. همچنین، می‌توان با افزودن چاشنی‌هایی مانند آب لیمو، نمک، فلفل و حتی کمی خردل، طعم آن را بیشتر متناسب با ذائقه تنظیم کرد.

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون

طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 710 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماکارونی پخته 2 لیوان
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد کوچک
  • ذرت پخته 2 قاشق غذاخوری
  • ژامبون گوشت 2 برش
  • خیار شور 3 عدد متوسط
  • سس مایونز کم چرب 1 قاشق غذاخوری
  • ماست کم چرب 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق مرباخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ماکارونی را با مقداری آب و نمک بپزید. بهتر است ماکارونی مقداری بیش‌تر از حالت عادی بپزید تا نرم‌تر شود. سپس آبکش کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

  2. تمام سبزیجات و ژامبون را ریز خرد کنید و به ماکارونی اضافه کنید.

  3. سس مایونز، ماست، لیمو، نمک و فلفل را در صورت تمایل به خوبی با هم مخلوط کنید.

  4. تمام مواد را با سس به خوبی مخلوط کنید و ظرف سالاد را برای ۱ ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه بگیرد. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید