سالاد میگو و آووکادو (لو کرب) یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک وعده غذایی کمکربوهیدرات و مغذی هستند. این سالاد از میگوی تازه، آووکادوی غنی از چربیهای سالم، سبزیجات برگی و سبزیجات کمکربوهیدرات مانند خیار و فلفل دلمهای تشکیل شده است. طعم دلپذیر آن با ترکیب سس سادهای از آبلیمو، روغن زیتون و ادویههای دلخواه کامل میشود. این سالاد با فراهم کردن مواد مغذی و فیبر کافی، انتخابی مناسب برای رژیمهای کتوژنیک یا کمکربوهیدرات است.
طرز تهیه سالاد میگو و آووکادو (لو کرب)
مواد لازم
- میگو ریز خام 25 عدد
- کلم بروکسل خام 90 گرم
- آووکادو 0.5 عدد متوسط
- پیازچه خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 2 حبه متوسط
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- کره 3 قاشق مرباخوری
- پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
میگو را شسته و با کره، همراه با 1 حبه سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل تفت دهید.(۱۰ دقیقه )
-
کلم بروکسل را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد از تفت دادن، اجازه دهید خنک شود.
-
برای تهیه سس 1 حبه سیر پوره شده، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
-
آووکادو را پوست بگیرید و به صورت نواری خرد کنید. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. تمام مواد را به همراه سس مخلوط کرده و هم بزنید و در انتها پنیر پارمسان را روی سالاد رنده کنید. نوش جان!