طرز تهیه سالاد میگو و آووکادو (لو کرب)

سالاد میگو و آووکادو (لو کرب) یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک وعده غذایی کم‌کربوهیدرات و مغذی هستند. این سالاد از میگوی تازه، آووکادوی غنی از چربی‌های سالم، سبزیجات برگی و سبزیجات کم‌کربوهیدرات مانند خیار و فلفل دلمه‌ای تشکیل شده است. طعم دلپذیر آن با ترکیب سس ساده‌ای از آب‌لیمو، روغن زیتون و ادویه‌های دلخواه کامل می‌شود. این سالاد با فراهم کردن مواد مغذی و فیبر کافی، انتخابی مناسب برای رژیم‌های کتوژنیک یا کم‌کربوهیدرات است.

 

طرز تهیه سالاد میگو و آووکادو (لو کرب)

طرز تهیه سالاد میگو و آووکادو (لو کرب)
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 472 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • میگو ریز خام 25 عدد
  • کلم بروکسل خام 90 گرم
  • آووکادو 0.5 عدد متوسط
  • پیازچه خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 2 حبه متوسط
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • کره 3 قاشق مرباخوری
  • پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. میگو را شسته و با کره، همراه با 1 حبه سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل تفت دهید.(۱۰ دقیقه )

  2. کلم بروکسل را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد از تفت دادن، اجازه دهید خنک شود.

  3. برای تهیه سس 1 حبه سیر پوره شده، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.

  4. آووکادو را پوست بگیرید و به صورت نواری خرد کنید. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. تمام مواد را به همراه سس مخلوط کرده و هم بزنید و در انتها پنیر پارمسان را روی سالاد رنده کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید